Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem csalt meg, akkor mik ezek a mondatok?
1éve járok a párommal.
Kb pár hónapja hasított belém a gondolat, hogy mivel olykor túl fáradt vagy éppen nem foglalkozik velem annyit,mint kéne...és újít magán ezt-azt így tuti megcsal.
Azóta ezek már rögeszméssé váltak, kutatok utána...és minden nap ez a téma kettőnk közt.
Elmondta kb. 1000x hogy sosem csalt meg, fejezzem be, sosem bántana meg stb.
Nem hiszek neki...már mindeféle mondattal próbálkozott, higgadtan is, nyugodtan is.
Azt mondta nem érdkeli, ha kutatok, de ne vádaskodjak ha nincs bizonyítékom,mert ezzel alázom, és tönkreteszem az idegeit.
De már mérgében olyanokat mond, hogy"aaajjj,, hagyjál már most ha meg is történt volna, akkor miva??"-
vagy hogy "Jó, akkor nem mondanám a szemedbe,mert forogna magamtól a gyomrom,de akkor sem maradnék veled hazugsággal,inkább szakítanék és kész"
Szóval ezek a mondatok méginkább gyanút keltenek bennem.
Végül mindig elmondja,hogy ezeket már mérgében mondja,mert nekem a szép szó nem segít.
Azt mondja ha megcsalt volna,már tuti nem lenne velem, és neki akkor is tiszta a lelkiismerete
Az igaz hogy ez beteges.
De azt nem ertem,hogy miert mondja egyszer ezt masszor azt... Egyszer azt mobdja,hogy elmondana ha megcsalt volna,mert nem tudna hazudni foleg ha kerdezem...erre ma meg azt mondja,hogy nem lenne pofaja belemobdani a szemembe,mert gaznak erezne inkabb szakitana.
Tehat most akkor mivan???
Minek mond ilyeneket es minek fogalmaz rosszul,amikor tudjq hogy az ilyesmin fennakadok??
Látod, ennyi hozzászólás nem volt elég, hogy átgondold, mennyire nem normális ez a viselkedésed. Továbbra is nyomod a saját beteges kattogásodat: Nem értem, hogy miért mondta, nem értem, hogy miért így mondta, miért így fogalmaz, stb.
Már többször elmondta, hogy nem csalt meg. Miért nem elég ez? Állj le már végre, vagy ki fog rakni a párod. Akkor felfognád, hogy miért tette? Segítek: nem azért, mert megcsalt, hanem azért, mert elege lett belőled.
Ma ismet ezzel a temaval nyaggattam.
Es ilyetszol. ,,es ha megcsibaltam volna,na akkor mivan?? Eljon a vilagvege? Belehalsz? Mert ez szeribtem nem az apokalipszis,, ezen leesett az allam.
Nezek ra... A kovetkezo mondata ,,de ettol fuggetlenul nem csaltalak meg SOSEM,FOGD FEL,,
Oke,ertem,nem csalt meg.
De akkor mik ezek a ketertelmu mondatok???
Azzal kezdtél, hogy “ma ismét ezzel a témával nyaggattam”.
Ne csodálkozz, ha olyasmiket mond, amit egyébként nem akarna, mert már tele van a tudata az állandó vádaskodással. Ha állandóan baxxxtatsz valakit nap mint nap, akkor a reakciók is hasonlóan zaklatottak és furák lesznek, vedd már észre, hogy egész egyszerűen kiborítod.
Aztán ő azt mondta, hogy “nem csalt meg sosem, FOGD FEL”
A szerencsétlen párod már azt sem tudja, hogy hogyan értesse meg veled, hogy nem csalt meg.
Nem elég ennyi? Tényleg nem? El akarod veszíteni? Mert ha VALÓBAN nem érted meg végre, hogy változtatnod kell, akkor ÉRTSD MEG, hogy ki fog dobni. És akkor igazán meg fogod érdemelni.
Ezek nem kétértelmű mondatok, hanem rád dühös, meggondolatlan mondatok, amikkel szeretné az a szerencsétlen megértetni veled, hogy áll le már végre!
Bele fogod hajszolni abba hogy megcsaljon, mivel nem boldog veled mert te mint egy sárkány ugy viselkedsz! Hidd el előbb vagy utobb meg fog csalni, de csak azért mert belehajszolod!!! Keres majd valaki mást magának ,mert te nem teszed a napjait széppé, csak vádaskodsz!!!
Ha meg csal az pedig nem azon mulík hidd el hogy te féltékeny vagy!
Próbálj magadnak valami más elfoglaltságot találni, ne váljon rögeszméddé a párod!!!
Nos,erre mit mondtok?
Ugye irtam,hogy a megcsalas volt a tema
Mivel mergeseb nem jutottam semmire,igy megertoen mondom neki. ,,oke,mindebkinek jar egy 2.esely. igy ha megcsaltal volna,jarna neked is,mert az ember hibazhat egyszer,,
Mondja nekem amikor hazajon melobol,hogy. ,,atgondolta a dolgokat,es elni akar a 2.esellyel,bar semmi szuksege ra,mert az elsot se b...a el...es artatlan,, elkezdett olelgetni,meg extra jo kedve lett.
Mondom neki,hogy. ,,Azert ne essen felreertes,en nem bocsajtom meg,ha barmit tettel. ,, erre jokedv sztorno es ilyetszol ,,nem kell semmiert a bocsanatod...de akkor te kapsz meg egy utolso eselyt,mert megegy ilyen balhet nem viselek el,,
Mivaan??
Tehat,ha nem csalt meg, akkor mi ez a. ,,megis elek a 2.esellyel,bar az elsot se b..tam el,,
Felfordul a gyomrom.
Nem tehetek rola,de nem tudok hozza erni,nem birom elviselni a kozelseget.
Zavar,olyan mintha. ,,bemoc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!