Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem a tudtom nélkül 3 évig csalt egy nővel, tönkretették az életemet. Még mindig szeretem szerintetek mi a helyes döntés?
Hát, ha ezt 3 évig képes volt megcsinálni veled, akkor az a legkevesebb ha elküldöd a g3chibe.
Nem lehet hogy nem jött össze a nővel a dolog, és most vissza akar jönni "asszonypajtáshoz"? Bárcsak lenne 3 nap vagy hónap, akkor azt mondanám, hogy egy esélyt egy cserepes kaktusz is megérdemel, de 3 év...
Küldd el a fenébe, aki egyszer megteszi az újra és újra is megfogja tenni. Hagyd ott és próbálj meg minél kevesebbet gondolni rá, eltávolodni tőle és a legfontosabb hogy ne bocsáss meg neki, ez nem olyan amit meg lehet bocsájtani. Főleg, hogy nem egy alkalomról van szó hanem 3 évről.
Tudom nehéz lesz de ha erőt veszel magadon hamarabb túl leszel rajta, ha nem így teszel csak magadat kínzod tovább, ha pedig megbocsájtasz neki: 1. soha többet nem tudsz benne úgy megbízni mint a történtek előtt 2. újra és újra eljátszaná ezt veled. Vannak férfiak akik nem tudnak a farkuknak parancsolni. Remélem megfogadod a tanácsomat és jobban alakul az életed.
Ha befolyásolja a döntést ha nem: 18/f.
Jezusom.. 3 év????????
HOGY NEM VETTÉL ÉSZRE SEMMIIITTT?????
elkuldted a gnfosibe?? :D
Ugy pofán vágtam volna hogy fal adta volna a követketőt..
mert talan ( csak talan,attol fugg h milyen reg vagyok vele egyutt) 1 alkalom,vagy 1-2 hó.. de 3 ev? menjen vissza a nohoz... Szakítottak mi ? ... pff szegyentelen.
beadnám a válópert. ennél már tuti........
Miért csalt meg?
Ha figyeltél volna rá, akkor nem csal meg, vagy lebukott volna az elő alkalom után. Nem? Csak gondolkozz el egy kicsit ezen.
Amíg ezt nem tudod, vagy nem érdekel, addig nincs miről beszélni.
De nem is igazi férfi, hogy "vissza" akar "lépni". Haladni előre kell, nem hátra.
Persze megint félinformáció alapján kövezik a férfit.
Jöhet a lepontozás, és a gyűlölködő privát üzenet. :-) Egykapcsolatos, idealista, álmodozó, "gyerekek" kíméljenek!
De ezt még előtte olvassátok el:
5. vagyok, 7. válaszolónak:
Részben igazad lehet mivel nem tudjuk mi váltotta ki a történteket, viszont véleményem szerint az semmire sem lehet megoldás, hogy valaki 3 évig csalja a feleségét.
Ha valami nincs rendben akkor meg kell beszélni vagy ha nincs más megoldás, elválni. Az lehet hogy érezni kéne ha valami nincs rendben de ami történt akkor sem megoldás, alattomos dolog ezt csinálni. Lehet, hogy nekem nincs ilyen tapasztalatom, (ne is legyen) de szerintem itt akkor sem a férjet kell sajnálni akármi történt a háttérben.
OFF:
45%: "Ha figyeltél volna rá, akkor nem csal meg"
Na ne mond!. Ha valakinek gondja van, akkor beszéljen előbb, és ne sutyiban dugjon mással 3(!) évig.
Hogy a kérdező nem vette észre 3 évig, az furcsa, de egész könnyen lehetséges, ha kötetlen a munkaideje vagy nem kell bent lennie mindig a cégnél.
ON:
Magad is tudod, hogy mi a helyes döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!