Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem a tudtom nélkül 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem a tudtom nélkül 3 évig csalt egy nővel, tönkretették az életemet. Még mindig szeretem szerintetek mi a helyes döntés?

Figyelt kérdés
Legutóbb hozott nekem virágot de én széttéptem és elküldtem a g3chibe!!!
2015. aug. 13. 00:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

# 16 nagyon fontos dolgot mondott ki!

Ha önmagad szeretnéd, akkor nem tudnál szeretni egy olyan embert, aki hazudott, átvert, megalázott. Ez komoly önértékelési problémára utal! Nem az exeddel kell foglalkozni, hanem egészséges önértékelésre szert tenni, akár szakember segítségével! Ha nem ezt teszed, akkor mindig ilyen kapcsolatokat fogsz bevonzani, és újra és újra ugyanazokat a köröket fogod ismételgetni.

2015. aug. 13. 10:34
 22/26 anonim ***** válasza:

Hagyd ott a Pi-ba. Ha egyszeri botlás lett volna, egy alkalommal, akkor azt mondom egy esély mindenkinek jár. De egy kapcsolatot tartott párhuzamosan melletted, ahol élrzelmek is biztos voltak.

D-o-b-d k-i

2015. aug. 13. 14:10
 23/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez egy olyan kerdes amire nincs válasz.

Harom even keresztül volt valaki az életében. Nos neked kell tudnod hogy ha ujrakezded vele bevállalod azt higy esetleg ismet talál valakit melletted. De vszleg fog, mert senki sem változik meg.

De ha igazan akarsz vele valamit, baromi keményen le kell ulni, es megbedzélni hol a hiba. Ne kerteljetek! Iszonytató kemény es kíméletlenül őszinte dolog, de vagy osszehoz titeket, vagy végleg elszakít, mindenesetre mindkettö sokal jobb mi t közöttük őrlődni!!!

2015. aug. 14. 08:03
 24/26 anonim ***** válasza:
te meg meg mindig szereted, tokelutott vagy meg is erdemled!
2015. aug. 25. 21:47
 25/26 anonim ***** válasza:
a helyes dontes neked tokkelutottnek: maradj vele
2015. aug. 25. 21:47
 26/26 anonim ***** válasza:
35%
Ne őt válaszd hanem az életed még lehetsz boldog, de vele!! Minek gondolkozz józan ésszel és ásd mélyen el magadba! Ez nem csak egy férje kufirc volt hanem viszony! Vald be magadnak az hogy te is bűnös voltál ebben ,olyan nincs hogy nem vetted észre hogy ez folyik a szemed előtt! Vagy ennyire nem figyelsz a párodra?
2015. aug. 26. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!