Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes valaki minden lelkifurdalás nélkül csalni a párját?
És még ők vannak felháborodva, ha ezt valaki szóvá teszi nekik.
Rémes hogy ez ma már teljesen evidens dolog.
Felesleges felhozni a politikát, ha egy kapcsolat megingott valahol, akkor vagy megjavítják, vagy hagyják a másikat. Kár elhitetni magunkkal hogy mindenkinek jó így, és boldog.
Ha olyan feleséged lenne, aki mindent megad, biztosan nem azon agyalnál, hogy másokkal is megoszd a szereteted :)
Lehet hogy nincsenek tökéletes kapcsolatok, de törekedni kell rá, #19-es válaszolónak már bejött :)
20#
Még fiatal vagyok, de 20 év múlva is tudnám ezt bizonyítani.
Viszont nagynéném példájával élnék akkor. Egyetemista korában találkozott a szerelmével. Igaz szerelem volt mindig is, nagyon szeretik egymást. A férje nagyon aranyos, rendes ember. Azóta eltelt már egy 20 év bőven. Van 2 gyermekük és boldogan élnek. Sokszor beszélünk velük és ha találkozunk akkor is azt látni, hogy csillog a szemük és ölelgetik egymást, puszilkodnak ha tudnak. Aranyosak.
Ebből ítélve nem kell minden kapcsolatnak megszürkülnie. Évek múlva sem tudnám megcsalni a barátom, ahogy ő sem engem.
Mikor 16 voltam azt mondták nagyon fiatal vagyok egy komoly kapcsolathoz és több dolgot nem érthetek. Majd ha 20 körül leszek rájövök. Azóta sem változott semmi. Ugyanúgy jó döntésnek tartom ami akkor volt és ez így lesz majd még évek múlva is. Nem szeretném siettetni az időt bizonygatás gyanánt, de az én életemben másik szerelemnek nincsen helye.
23#
Ők nem ismerősök. Anya testvéréről van szó. Mindent megbeszélnek mint a legjobb barátok, így én is megtudok ezt azt.
Amúgy az a baj, hogy a legtöbb magyar pesszimista. Csak azért, mert nálatok bibi volt az nem jelenti azt, hogy nálunk is lesz.
Most sincs semmi gond és azért csak mi vagyunk a felelősek, ha generálunk. Nem kell, hogy elromoljon egy kapcsolat.
A kérdés azokhoz irányult, akik a párjuk tudta nélkül teszik, az megint más, ha a felek megbeszélik egymást közt.
Az eset is jó példa arra, hogy meg lehet beszélni a dolgokat, nem sunyi patkány módra félremenni boldog boldogtalannal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!