Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz ha 3 hét után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha 3 hét után lefeküdtem a barátommal?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Nagyon szeretjük egymást a párommal. és kb 3 hét után lefeküdtünk, holott én nem vagyok/voltam sose könnyen kapható, legalább 1,5-2 hónapot vártam előző kapcsolatomban.Igaz nem bántam meg, de az eszem azt mondja még pár hétig húzni kellett volna. Szeretném ha sok választ kapnék erre a kérdésre, mert kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről... befolyásolja a későbbiekben a kapcsolatunkat majd hogy nem igazán kellett neki küzdeni értem és várni rám? Szerintetek elfogadott az ilyesmi?

2013. nov. 13. 22:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem gáz az sem ha 1 nap után fekszel le valakivel, ha megkívánod.. Az a gáz ha nem tudod megtartani mindezek után:)
2013. nov. 13. 22:12
 2/19 anonim ***** válasza:
73%
Miért lenne gáz.Ha jólesett akkor egészségetekre.
2013. nov. 13. 22:13
 3/19 anonim ***** válasza:
75%

én két hét után feküdtem le vele úgy, hogy nekem az volt az első:D két éve vagyunk együtt :)

18/L

2013. nov. 13. 22:15
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az.

Gondolom nem úgy történt,hogy abban a 3 hétben beszéltetek 2x és kész.

2013. nov. 13. 22:16
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok, egyébként ha hosszútára terveztek, teljesen mindegy hogy 2 hét vagy 2 hónap..
2013. nov. 13. 22:18
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem időre mérik, hanem a kapcsolat minősége határozza meg. Van, akivel első nap le lehet feküdni és van, akivel csak évek után, esetleg. Ez nem olyan, mint a főzés, hogy benne van a szakácskönyvben, hogy hány percet kell neki puhulnia...
2013. nov. 13. 22:19
 7/19 A kérdező kommentje:

Ez megnyugtató. Lehet csak én vagyok ilyen ,,apáca" stílus. :D

Az nem semmi a 2év.

rendszeresen találkoztunk előtte, meg úgy normálisan udvarolt, ahogyan illik.

2013. nov. 13. 22:19
 8/19 A kérdező kommentje:
3. teljesen egyet értek. azt mondja, hogy a lehető leghosszabb távra tervez velem, és én is ebben gondolkodom. amúgy meg sokak szerint jó ha hamar kiderül hogy együtt milyen a szex.
2013. nov. 13. 22:25
 9/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló... igazat adok. erre nincsenek írott szabályok
2013. nov. 13. 22:25
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
én az elsőnél vártam 3 hetet, de nem bántam meg mert szerettem és utána együtt voltunk még sokáig:)
2013. nov. 13. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!