Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gond az hogy második találkozáskor lefeküdtem a barátommal?
Neten ismerkedtünk meg, az elsőn csók volt, a másodikon meg lefeküdtünk, ráadásul megszakítással védekeztünk. 16 vagyok, ez a második kapcsolatom, az első 1,5 évig tartott, akkor 6 hónap után pettingeltünk és 10 hónap utána feküdtünk le, tehát nem gondolnám magam ribancnak. 1,5 hónapja szakítottam vele, mert megbukott 1 kis "tesztemen".
A mostani barátommal 2 hete kezdtünk el beszélgetni, 1 hete találkoztunk elsőnek, és szerdán másodjára. Most fogok vele megint, viszont nem tudom hogy viselkedjek, ha esetleg megint fekvő helyzetbe kerülnénk. Úgy érzem korai volt ez a dolog, viszont kívántam is. Az vajon jó ötlet lenne, ha most megmondanám neki hogy még várjunk egy kicsit ezzel?
Szerintem gáz még korai volt ráadásul vigyázni kell a netes kapcsolatokkal!
Előbb ismerd meg és ha úgy érzed elégé ismered akkor enged a második közösülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!