Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete feküdtem le először a barátommal, de azóta nem keres, nem hív, nem érdeklem. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
19 vagyok, ő 22. Én még szűz voltam, ő nem. 2 hete volt az első együttlétünk, úgy éreztem, hogy minden szép és jó volt. Örültem, hogy megtörtént. Viszont most mintha nem is léteznék. Próbálom hívni, de nem veszi fel, vagy kinyomja. Facebookon se válaszol, pedig jelzi, hogy elolvasta. Átutaztam hozzá, de senki sem nyitott ajtót. Holnap megint menni fogok, de azt se szeretném, hogy úgy érezze, zaklatom. Csak egyszerűen nem értem a szituációt. Mi rosszat követhettem el? Vagy csak "arra" kellettem neki? Borzaszótan nyomaszt ez a dolog, anyukám és a barátnőm is vigasztalnak, de nem sok sikerrel. Nem ilyennek ismertük meg..2013. ápr. 25. 20:00
1/23 anonim válasza:
pedig valószínű hogy csak azt akarta. egy kiadós tökön rúgást megérdemelne!
2/23 anonim válasza:
nagyon úgy néz ki, hogy így jártál, csak meg akart dugni!
3/23 anonim válasza:
Megkapta, amit akart. Ennyi voltál neki.
4/23 A kérdező kommentje:
Borzasztó érzés :( 4 hónapja járunk. Ahj, túl naiv voltam.
2013. ápr. 25. 20:02
5/23 anonim válasza:
Lehet kifogtál egy gerinctelen ilyen féreg példányt....az azért elég egyértelmű hogy nem akar veled kommunikálni!
6/23 anonim válasza:
Szegény, úgy tűnik, ez a pasi csúnyán átvert... Mennyi ideje jártatok, mielőtt lefeküdtél vele?
7/23 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy egyértelmű. Csak egyszerűen nem bírom elfogadni ezt a szituációt :(
2013. ápr. 25. 20:03
8/23 A kérdező kommentje:
4 hónapja járunk. Nem hosszú idő, tudom, de nagyon megszerettem.
2013. ápr. 25. 20:05
9/23 anonim válasza:
Őszintén sajnálom, hogy így jártál és hidd el semmi rosszat nem követtél el. Még csak nem is bújtál az ágyába 2 nap után..
Az a gerinctelen féreg elég kitartó volt ahhoz, hogy kivárja a 3 hónapot és megfektessen. :/
Próbálj meg továbblépni ezen, bár el nem tudom képzelni milyen nehéz lehet.
A srácot pedig ne keresd, viszont ha legközelebb találkozol vele, akkor ne felejtsd el jól képen törölni. Mondjuk én ököllel húznék be neki...vagy tökön rúgnám.
10/23 Pretty_Fighter válasza:
ez komooly? 4 hónapig hülyített egyetlen egy alkalomért? hát ez hülye
te meg ne szomorkodj,örülj,hogy megszabadultál egy ilyen nyomoréktól
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!