Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete feküdtem le először a barátommal, de azóta nem keres, nem hív, nem érdeklem. Mi lehet a gond?
kérlek ne érezd hogy bunko vagyok de a pasi egy lúzer
4 hónapot várt a szexre 1x beakaszt és otthagy. ahogy mondod átutaztál hozzá ezek szerint nem a szomszédba lakik nem értem ha van is valakije a környéken és ha már elvette tőled azt amit csak 1 valaki vehet el miért nem jár vissza...
Férfi vadász szemmel névze ez a pasi egy lúzer
Én a helyedbe összejönnék valakivel akivel ha később le is feszel és valahol mégis beszéltek megmondamám neki hogy te akkora lúzer voltál hogy csak na
Nekem is fura, hogy 4 hónapig energiát fektetett egy nőbe, aztán egy alkalom után lelép. Bizonyára talált mást magának. De fog még ő jönni, ha hiánya lesz, de nehogy kibékülj vele.
Most meg ne keresd. Alapjában én soha nem szoktam szex után keresni a fiút, mert utána dől el, hogy valóban kellek-e neki. Volt olyan, aki 1 hónap után jelentkezett, mindenféle kifogással, hogy ilyen-olyan dolga volt. Na ja, vagy csak mostanáig bírta szex nélkül.
Tudom, hogy ciki, hogy pont ő volt az első, de fogd fel úgy, hogy már épp ideje volt.
Nekem több olyan barátnőm is van, aki 20 évesen buliban egy vadidegennel, mert már ciki volt szűznek lenni.
Én is 19 évesen vesztettem el, ugyan szerelmes voltam, de nem lett belőle semmi. Túl lehet élni, a második fiúmat tartottam igazán az első szeretőmnek, mert ő volt az, akivel először élveztem is a szexet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!