Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 hete feküdtem le először a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hete feküdtem le először a barátommal, de azóta nem keres, nem hív, nem érdeklem. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
19 vagyok, ő 22. Én még szűz voltam, ő nem. 2 hete volt az első együttlétünk, úgy éreztem, hogy minden szép és jó volt. Örültem, hogy megtörtént. Viszont most mintha nem is léteznék. Próbálom hívni, de nem veszi fel, vagy kinyomja. Facebookon se válaszol, pedig jelzi, hogy elolvasta. Átutaztam hozzá, de senki sem nyitott ajtót. Holnap megint menni fogok, de azt se szeretném, hogy úgy érezze, zaklatom. Csak egyszerűen nem értem a szituációt. Mi rosszat követhettem el? Vagy csak "arra" kellettem neki? Borzaszótan nyomaszt ez a dolog, anyukám és a barátnőm is vigasztalnak, de nem sok sikerrel. Nem ilyennek ismertük meg..
2013. ápr. 25. 20:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsot, többet nem keresem, ha jelentkezik pedig tisztázom vele a dolgokat. Engem ne hülyítsen senki..
2013. ápr. 25. 20:11
 12/23 anonim ***** válasza:
"de azt se szeretném, hogy úgy érezze, zaklatom." - pedig pont azt csinálod... igazuk van az előzőeknek, ne keresd!
2013. ápr. 25. 20:13
 13/23 A kérdező kommentje:
Igazad van. Ez már tényleg az. Nem keresem többet. Köszönöm a segítséget. Jó volt ide kiírni a dolgokat!
2013. ápr. 25. 20:15
 14/23 anonim ***** válasza:

kérlek ne érezd hogy bunko vagyok de a pasi egy lúzer

4 hónapot várt a szexre 1x beakaszt és otthagy. ahogy mondod átutaztál hozzá ezek szerint nem a szomszédba lakik nem értem ha van is valakije a környéken és ha már elvette tőled azt amit csak 1 valaki vehet el miért nem jár vissza...

Férfi vadász szemmel névze ez a pasi egy lúzer

Én a helyedbe összejönnék valakivel akivel ha később le is feszel és valahol mégis beszéltek megmondamám neki hogy te akkora lúzer voltál hogy csak na

2013. ápr. 25. 20:15
 15/23 anonim ***** válasza:
36%
hát.. úgy néz ki, csak ki akart használni. most van a "punci szezon", megpattant, és majd fog válaszolni, amikor nem lesz senki, akit dughatna. Vissza akarja majd magát könyörögni, de ugyanúgy csak dugni akar majd. Az ilyen nem változik. Jobb, hogy ez így most derült ki. Ha akarsz róla beszélni, akkor írhatsz PM et.
2013. ápr. 25. 20:18
 16/23 szamo77db ***** válasza:
79%
Úgy tűnik, lyuknak kellettél neki csak! Micsoda egy lökött, hol talál ma egy olyan tisztességes, rendes lányt, mint te?! Márpedig, aki 19 évesen még szűz, az nagyon rendes lány! Bár engem hozna össze a sors egy ilyen lánnyal! Bolond ez a fiú! Úgy meg kellene becsülnie téged, mintha minden porcikád aranyból lenne. Nem vette észre a hülye, hogy gyémántra talált! Tudod mit? Hagyd a francba, nem érdemel meg téged! Egyszerűen tekintsd úgy, mintha nem is létezne!
2013. ápr. 25. 20:22
 17/23 anonim ***** válasza:
ez nagyon dúrva hogy 4 hónap után ezt csinálja. Ne magadat okold. Egy paraszt tapló ember és nem a Te hibád.
2013. ápr. 25. 20:38
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

Nekem is fura, hogy 4 hónapig energiát fektetett egy nőbe, aztán egy alkalom után lelép. Bizonyára talált mást magának. De fog még ő jönni, ha hiánya lesz, de nehogy kibékülj vele.

Most meg ne keresd. Alapjában én soha nem szoktam szex után keresni a fiút, mert utána dől el, hogy valóban kellek-e neki. Volt olyan, aki 1 hónap után jelentkezett, mindenféle kifogással, hogy ilyen-olyan dolga volt. Na ja, vagy csak mostanáig bírta szex nélkül.

Tudom, hogy ciki, hogy pont ő volt az első, de fogd fel úgy, hogy már épp ideje volt.

Nekem több olyan barátnőm is van, aki 20 évesen buliban egy vadidegennel, mert már ciki volt szűznek lenni.

Én is 19 évesen vesztettem el, ugyan szerelmes voltam, de nem lett belőle semmi. Túl lehet élni, a második fiúmat tartottam igazán az első szeretőmnek, mert ő volt az, akivel először élveztem is a szexet.

2013. ápr. 25. 21:21
 19/23 anonim ***** válasza:
Vélhetően tényleg csak arra kellettél neki, hogy megfektessen és talált mást. Próbálj meg túllépni rajta. Bár nehéz lesz, tudom, én is nemrég estem túl egy hasonlón. Mondjuk én nem feküdtem le a sráccal és csak egy hónapig voltunk együtt, de szó nélkül lelépett egy másik csajjal. A baj az volt, hogy eléggé megszerettem őt és elég sokáig is szenvedtem miatta. De már látom, hogy mekkora gyökér volt a srác és nem is lett volna érdemes ennyit bánkódni utána. Remélem találsz magadnak valami normális pasit és hamar túl leszel ezen a mostani srácon. :)
2013. ápr. 25. 21:59
 20/23 szamo77db ***** válasza:
Ha még egyszer felbukkan, nézz keresztül rajta, mintha levegő lenne! Még a köszönését se fogadd! Menjen a búsba egy ilyen szemétláda!
2013. ápr. 26. 07:38
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!