Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete feküdtem le először a barátommal, de azóta nem keres, nem hív, nem érdeklem. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
19 vagyok, ő 22. Én még szűz voltam, ő nem. 2 hete volt az első együttlétünk, úgy éreztem, hogy minden szép és jó volt. Örültem, hogy megtörtént. Viszont most mintha nem is léteznék. Próbálom hívni, de nem veszi fel, vagy kinyomja. Facebookon se válaszol, pedig jelzi, hogy elolvasta. Átutaztam hozzá, de senki sem nyitott ajtót. Holnap megint menni fogok, de azt se szeretném, hogy úgy érezze, zaklatom. Csak egyszerűen nem értem a szituációt. Mi rosszat követhettem el? Vagy csak "arra" kellettem neki? Borzaszótan nyomaszt ez a dolog, anyukám és a barátnőm is vigasztalnak, de nem sok sikerrel. Nem ilyennek ismertük meg..2013. ápr. 25. 20:00
21/23 A kérdező kommentje:
Nem hívtam azóta. Ő továbbra sem. De már ott tartok, hogy próbál nem érdekelni a dolog. Bár nehezen megy..
2013. ápr. 26. 11:35
22/23 szamo77db válasza:
Elhiszem, hogy nehéz. És gondolom, nagyon fáj! Meríts erőt talán abból, hogy a válaszolók nagy része nagyra értékelt itt téged! Reméljük, egy szép szerelem elsöpri majd ennek az emlékét! Vigyázz magadra!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!