Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora probléma, hogy lefeküdtem a barátommal?
(Illetve nem teljesen, mert fájt és abbahagytuk.)
Még csak alig 2 hete járunk, de már egy éve ismerem. Szerintem a szex nem akkora nagy dolog. Vagy legalábbis nem értem miért mondják olyan fontosnak... Nem bántam meg, még úgy sem bánnám meg, ha most hirtelen szakítanánk.
Nem vagyok r*banc, még mielőtt valaki kitalálná... :)
16L
2 hét után igen nagyon korai volt, meg 16 évesen is azt.
Elég nagy baj, ha nem jelent semmit neked az együttlét mást mint szexet.
Remélem kamu kérdés
17évesen első barátommal volt nekem is. Nem értettem miért olyan nagy dolog is a szex. Nem érdekelt...de nem 2 hét után feküdtünk le hanem 6hónap után. 3 évig voltunk együtt. Aztán megismerkedtem a férjemmel 18 évesen de csak 19 éves voltam mikor összejöttünk. Utána értettem meg mit is jelent valójában. Hogy őszinte legyek azóta el se tudnám mással képzelni sőt azt sem tudom h is bírtam eddig nélküle. Azóta én már 25 éves vagyok ő 27 éves. 5 hónapos kislányunk van.
Most még lehet nem nagy dolog de hidd el igenis nagy dolog. Meg fogod bánni és szerintem már most bánod mert nem akarnád itt bizonygatni a dolgokat. Biztos h kétség merült fel benned is mert nem kérdezted volna meg.
Nem csodálom, hogy így gondolod. Megvolt az első, félig-meddig, és még csak jó sem volt. Az egy dolog, hogy fizikailag nem volt kielégítő, de érzelmileg annak kellett volna lennie.
Remélem idővel változik majd a véleményed. A saját érdekedben.
A kérdésre válaszolva: 16 évesen 2 hét után probléma, jah.
Jó, igazából tényleg bennem van kicsit a kétes érzés...
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!