Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ekkora probléma, hogy lefeküdt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora probléma, hogy lefeküdtem a barátommal?

Figyelt kérdés

(Illetve nem teljesen, mert fájt és abbahagytuk.)

Még csak alig 2 hete járunk, de már egy éve ismerem. Szerintem a szex nem akkora nagy dolog. Vagy legalábbis nem értem miért mondják olyan fontosnak... Nem bántam meg, még úgy sem bánnám meg, ha most hirtelen szakítanánk.

Nem vagyok r*banc, még mielőtt valaki kitalálná... :)

16L

2013. júl. 3. 20:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%

2 hét után igen nagyon korai volt, meg 16 évesen is azt.

Elég nagy baj, ha nem jelent semmit neked az együttlét mást mint szexet.

Remélem kamu kérdés

2013. júl. 3. 20:21
 2/29 anonim válasza:
89%
lehet,hogy régimódinak és vaskalaposnak tűnök (pedig csak 18 vagyok),de nem tudom megérteni azt a felfogást,hogy a "szex nem akkora nagy dolog" (de hát ízlések és pofonok). szerintem az egyik legszebb és legjobb dolog az életben,de csakis olyan partnerrel,akivel kölcsönösen szeretjük egymást és megbízunk egymásban. egyébként,miért lenne probléma,hogy lefeküdtetek? bár én a 2 hét együtt járás utáni szexet korainak tartom,akár 1 év óta ismered,akár nem
2013. júl. 3. 20:23
 3/29 anonim válasza:
86%
2. vagyok.igen,16 évesen is lehet,hogy picit korai volt.
2013. júl. 3. 20:24
 4/29 anonim ***** válasza:
89%
2 hét után lefeküdni valakivel ráadásul úgy, hogy az az első szerintem is gáz. És az is szomorú ,hogy semmit sem jelent a szex, kívánom, hogy egyszer rágyere mért olyan nagy ügy ez az egész, akkor fogod az igazi szerelmet megérezni, most csak a hormonjaid dolgoznak.
2013. júl. 3. 20:25
 5/29 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom... Mi sem vártunk sokkal tovább 2 hétnél, mondjuk én már 17 voltam, de a mai napig együtt vagyunk, szóval én sem bántam meg. De amúgy ki mondja, hogy probléma?
2013. júl. 3. 20:28
 6/29 anonim ***** válasza:
26%
en masfel het utan fekudtem le az elsovel 17evesen.2 honap ismerkedes utan....3,5eve egyutt vagyunk. nem hiszem hogy korai
2013. júl. 3. 20:28
 7/29 anonim ***** válasza:
91%

17évesen első barátommal volt nekem is. Nem értettem miért olyan nagy dolog is a szex. Nem érdekelt...de nem 2 hét után feküdtünk le hanem 6hónap után. 3 évig voltunk együtt. Aztán megismerkedtem a férjemmel 18 évesen de csak 19 éves voltam mikor összejöttünk. Utána értettem meg mit is jelent valójában. Hogy őszinte legyek azóta el se tudnám mással képzelni sőt azt sem tudom h is bírtam eddig nélküle. Azóta én már 25 éves vagyok ő 27 éves. 5 hónapos kislányunk van.

Most még lehet nem nagy dolog de hidd el igenis nagy dolog. Meg fogod bánni és szerintem már most bánod mert nem akarnád itt bizonygatni a dolgokat. Biztos h kétség merült fel benned is mert nem kérdezted volna meg.

2013. júl. 3. 20:30
 8/29 anonim ***** válasza:
82%

Nem csodálom, hogy így gondolod. Megvolt az első, félig-meddig, és még csak jó sem volt. Az egy dolog, hogy fizikailag nem volt kielégítő, de érzelmileg annak kellett volna lennie.

Remélem idővel változik majd a véleményed. A saját érdekedben.

A kérdésre válaszolva: 16 évesen 2 hét után probléma, jah.

2013. júl. 3. 20:30
 9/29 anonim ***** válasza:
51%
16-ot akartam írni bocsi mellényúltam :)
2013. júl. 3. 20:31
 10/29 A kérdező kommentje:

Jó, igazából tényleg bennem van kicsit a kétes érzés...

Köszönöm a válaszokat.

2013. júl. 3. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!