Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ekkora probléma, hogy lefeküdt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora probléma, hogy lefeküdtem a barátommal?

Figyelt kérdés

(Illetve nem teljesen, mert fájt és abbahagytuk.)

Még csak alig 2 hete járunk, de már egy éve ismerem. Szerintem a szex nem akkora nagy dolog. Vagy legalábbis nem értem miért mondják olyan fontosnak... Nem bántam meg, még úgy sem bánnám meg, ha most hirtelen szakítanánk.

Nem vagyok r*banc, még mielőtt valaki kitalálná... :)

16L

2013. júl. 3. 20:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
44%

"férfi is meg egy nő is pont akkor szexeljen, amikor arra vágyik"

Na, igen. Ez az, amit nem tartok minőségi kapcsolatnak. Ilyet olyan ember mond, akinek az intim együttlét annyit ér, mint a reggeli zuhany, vagy az ebéd utáni kávé. Nem plusz kört fut, aki kivárja a számára megfelelő időt, csak elvárásai vannak a férfival szemben. Tényleg egyszerűbb ezzel nem foglalkozni, amíg csak üríteni akarsz. De lehet, hogy a nő nem erre vágyik, ez itt a gond.

2013. júl. 4. 07:34
 22/29 anonim ***** válasza:
43%

"szerintem egy férfi is meg egy nő is pont akkor szexeljen, amikor arra vágyik."

ez oltári nagy baromság,főleg azért is mert tizenéves lány,és fiú még nem nő és nem férfi,szóval szeritem ne osztogass idióta tanácsokat

2013. júl. 4. 08:25
 23/29 anonim ***** válasza:
69%

#21, természetesen akkor lesz szex, ha mindketten erre vágynak, azt hittem, ez logikus abból, amit leírtam... de most őszintén, kinek hiányzik egy olyan kapcsolat és minek, ami az elvárásokról szól a kölcsönös pozitívumok nyújtása helyett?

A jelenlegi párom anno 1 évvel idősebb volt a Kérdezőnél, és pusztán technikai akadályokon múlott, hogy nem az első éjjel kötöttünk ki az ágyban... na ehhez képest a 17. évünket tapossuk együtt...

#22, én olyan tanácsokat osztogatok, amelyek már beváltak...

2013. júl. 4. 08:28
 24/29 anonim ***** válasza:
Ezzel arra bíztatsz egy 16 éves lányt, hogy mindenkivel feküdjön le, akit megkíván. Az, hogy nektek bejött, egy dolog. Én az első éjszakán eddig csak egyetlen emberrel feküdtem le, aki a férjem lett, és akitől most babát várok, mégsem tanácsolom ezt senkinek sem, mert ez nem általános dolog! Szerintem nem "bevált" a tanács, amit osztasz, hanem speciel neked mázlid volt. Ez a csajszi meg lehet a suli k*rvája lesz tőle érettségire! Nagyon nem mindegy!
2013. júl. 4. 09:43
 25/29 anonim ***** válasza:
37%
#24, tedd fel fordítva a kérdést... miért NE feküdjenek le egymással, ha egyszer mindketten, kölcsönösen megkívánták egymást? Mi rossz van benne, ha mindketten azért teszik, mert erre vágynak?
2013. júl. 4. 10:00
 26/29 anonim ***** válasza:

Mert ma Gézát kívánja meg testileg, holnap a Bélát, egy hónap múlva meg a Józsit. Szeretnéd, ha a lányod lenne?

Szerintem attól vagyunk emberek és nem állatok, hogy korlátozzuk a vágyainkat, és egyszerre élünk ésszel és szívvel. Nem eszem meg mindent, amit megkívánok, mert tudom, hogy nem tesz jót, nem vagyok fent hajnal 4ig, mert másnap használhatatlan leszek és dolgom van. Az ember nem élhet úgy, hogy mindig azt teszi, ami épp fellángolásában megtetszik, mert vagyunk annyira értelmesek, hogy felfogjuk, hogy a tetteinknek következményei vannak!

2013. júl. 4. 10:46
 27/29 anonim ***** válasza:

#26, hát tudod, ezerszer inkább egy ilyen lányt, mint egy olyant, aki "jajj, én majd csak a házasságban, majd csak az érettségi után, majd csak a..." - egyébként van lányom, már harminchoz közelít...

És hogyne kérlek, a tetteinknek következményei vannak, ez pontosan így van. Annak is, amit ELMULASZTUNK megtenni... ugye... azt bánhatjuk majd igazán az egész életünkben...

Amivel persze nem azt mondom, hogy ne kellene dolgokat átgondolni, ne kellene dolgokról felelősséggel dönteni... pont ennek megtanulására, az ezzel kapcsolatos tapasztalatok megszerzésére való ez az életkor, amiről a kérdező beszél.

2013. júl. 4. 10:56
 28/29 anonim ***** válasza:

"Tedd fel fordítva a kérdést... miért NE feküdjenek le egymással, ha egyszer mindketten, kölcsönösen megkívánták egymást? Mi rossz van benne, ha mindketten azért teszik, mert erre vágynak?"

Akkor mivel te írtad h 17 éve vagy ugyanazzal a nőve akkor te mellette megcsaltad mert esetleg megkívántál más nőt??? Mert ennyi erővel azt reklámozod h a monogámia is hülyeség mert legyünk azzal akit megkívánunk!!!!

Vagy akkor induljunk abból ki h ha a te lányod lenne az aki mindenkivel lefeküdne akit megkíván teszem azt minden héten másik fiúval. Gondolom ő vele is karácsonykor a családi összejövetelkor dicsekedni h hát miért ne azzal van aki megkíván.

Nem bírom felfogni h nem érted mi azzal a gond amiket írsz!!! És gondolom nem huszonéves vagy!!!! Vicc komolyan h ilyen gondolkodás van!!!

2013. júl. 4. 12:31
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

#28, volt rá példa pro is meg kontra is, nem sok, 1-2. És igen, azt gondolom, hogy egy párkapcsolat szabályai - benne a monogámia kérdéskörét is - csak és kizárólag az adott két emberre, az ő megegyezésükre tartozik, abba harmadik félnek nincs lap leosztva.

Azt meg tényleg nem értem, hogy miért, milyen alapon képzeli bárki is, hogy csak az általa vallott világnézet és erkölcs létezik, vagy az bármi módon is hitelesebb lenne másféle világnézeteknél, vagy erkölcsöknél.

Persze, teljesen nyilvánvaló és egyértelmű, hogy a párkapcsolatoknak is megvan a saját etikája, erkölcse, csak éppen az arról szól, hogy ne csapd be a másikat, ne használd ki a másikat, ne akard a saját akaratod a másikra kényszeríteni, ne okozz kárt szándékosan a másiknak, meg ilyesmi... és nem arról, hogy első este, 2 hét után vagy 2 hónap után szexeljünk először... szexuális vonatkozásban az etika meg olyasmi, hogy beszéljünk és gondoskodjunk a fogamzásgátlásról, hogy ne terjesszünk fertőzéseket, hogy a szexben se erőszakoljunk semmit másra az ő akarata ellenére, meg ilyenek.

A "keresztény-konzervatív-polgári-rendpárti-értékelvű" meg még mittudomén milyen címkékkel felékesített farizeuskodáshoz és erénycsőszködéshez viszont bevallottan semmi közöm, attól a kezem megmosom. Hypóban. Kétszer.

A Kérdezőnek meg újólag azt válaszolom, hogy ha azért történt a dolog, mert mindketten pont azt akartátok, akkor nem, nem probléma. Pláne, ha a fogamzásgátlás módját is megbeszéltétek előtte.

2013. júl. 4. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!