Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora probléma, hogy lefeküdtem a barátommal?
Figyelt kérdés
(Illetve nem teljesen, mert fájt és abbahagytuk.)
Még csak alig 2 hete járunk, de már egy éve ismerem. Szerintem a szex nem akkora nagy dolog. Vagy legalábbis nem értem miért mondják olyan fontosnak... Nem bántam meg, még úgy sem bánnám meg, ha most hirtelen szakítanánk.
Nem vagyok r*banc, még mielőtt valaki kitalálná... :)
Szerintem ebben az a gáz, hogy csak 2 hete jártok, de ha már megtörtént ne rágódj rajta, csak tanulj belőle, legközelebb várasd meg a fiút kicsit (2-3 hónap legalább).
2013. júl. 3. 20:45
12/29 anonim válasza:
Miért is 0 %-os a válaszom? 5 éve együtt vagyunk lassan, 22 évesen egyetlen fiúval voltam, nem hiszem, hogy ez elítélendő.
2013. júl. 3. 20:50
13/29 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit! Szinte mindegyikőtökkel egyetértek részben. Köszönöm a válaszokat még egyszer.
2013. júl. 3. 20:54
14/29 anonim válasza:
2 hét alatt még felnőttként sem adom oda magam, nemhogy tiniként. Akármióta is ismered a srácot távolról. Nem voltatok kapcsolatban! A jövőre nézve több önuralmat tanácsolnék, mert ha most nem is érzed magad r*bancnak, ilyen sebességgel 1-2 éven belül a környezeted annak fog gondolni, és az önbecsülésednek sem tesz majd jót. A szex pedig nem akkora dolog, hús és vér... a szeretkezéshez viszont több kell. Ha rájössz a dolgok minőségi szintjére, megváltozik a véleményed. A szeretkezés nem fáj. A dugás igen, az tud fájni. Akkor tegyél meg valamit, ha az eszed és a szíved egyetért. CSak az egyik, vagy csak a másik rossz tanácsadó. N29
2013. júl. 3. 21:11
15/29 anonim válasza:
Szerintem ne törődj az emberekkel, ha nektek 2 hét után esett jól, akkor mégis mire várnál..?!
lehet lepontozni, de nekem az a véleményem, hogy ha pl ott a csoki a fiókban, de már este hat óra van, akkor csak azért nem eszünk csokit mert valamelyik b*rom azt mondta hogy nem szabad?!
Nem vagyok r*banc, 18 éves leszek pár napon belül, eddig 1 barátom volt, vele egy hónap és egy nap után feküdtem le. Azóta szakítottunk, de nem bántam meg, semmit sem.
2013. júl. 3. 21:23
16/29 anonim válasza:
Nem akkora dolog?:O Azért ez a kijelentésed engem padlóra küldött.. pedig csak 1 évvel vagyok fiatalabb mint te.. szerintem nem is az a probléma hogy lefeküdtetek hanem az hogy te ennyire félvállról veszed..
2013. júl. 3. 21:31
17/29 anonim válasza:
De most ez kinek probléma? Mert ezt az egy dolgot elfeljtetted leírni.
Vagy csak idejöttél dicsekedni gyakorira, hogy (majdnem) lefeküdtél a barátoddal, vagy mi van? :D
2013. júl. 3. 22:09
18/29 anonim válasza:
Nem arról van szó,hogy nagy dolog vagy sem,2 érett,szerelmes ember szeretkezik egymással,nos 2 hét alatt azért túlzás,hogy ismered,meg szerelmes vagy,mert hiába ismerted előtte,úgy azért nem ismerted meg.16 évesen korai a szex a lányok 99%ának,pláne ha még félévet sem várnak.Nincs sok önbecsülésed,és tartásod,hogy már oda is adtad magad.Tini kapcsolatban nem szexnek kéne elsődleges helyen szerepelnie.
2013. júl. 3. 22:40
19/29 anonim válasza:
Nézd Kérdező, egészségetekre. Én spec nem látok benne semmi problémát, ha mindketten önként tettétek, és azért, mert pont ezt akartátok tenni. (férfiként mondjuk sose bírtam a "futok még pár kört, hogy k**vának ne nézzenek" mentalitású nőket - hogy a klasszikus vicc poénját idézzem - megjátszósnak tartom őket, szerintem egy férfi is meg egy nő is pont akkor szexeljen, amikor arra vágyik... ami lehet az első este is, meg lehet egy fél év múlva is, ez tök mindegy - a lényeg, hogy akkor, amikor tényleg akarja.)
2013. júl. 4. 00:30
20/29 anonim válasza:
Dehogy probléma. Már ennyi idős korban sokan lefekszenek, már egy csók is a diszkóban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!