Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha 3 hét után lefeküdtem a barátommal?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Nagyon szeretjük egymást a párommal. és kb 3 hét után lefeküdtünk, holott én nem vagyok/voltam sose könnyen kapható, legalább 1,5-2 hónapot vártam előző kapcsolatomban.Igaz nem bántam meg, de az eszem azt mondja még pár hétig húzni kellett volna. Szeretném ha sok választ kapnék erre a kérdésre, mert kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről... befolyásolja a későbbiekben a kapcsolatunkat majd hogy nem igazán kellett neki küzdeni értem és várni rám? Szerintetek elfogadott az ilyesmi?2013. nov. 13. 22:11
11/19 anonim válasza:
Nincs vele semmi baj. Én 24 évesen 2 hét után feküdtem le a férjemmel, és már 2 éve házasok vagyunk:D
Nem ezen fog múlni a kapcsolatotok:)
27/N
12/19 anonim válasza:
Mit kell ezen rinyálni?? Te jó ég! A te dolgod! Ha minden rendben köztetek, miért ne? 3 hét alatt csak lehullik a lepel! Nem tinik vagytok.
13/19 anonim válasza:
Én csak azért vártam egy hetet, mert amikor először randiztunk, pont aznap jött meg :D De nem értékel ettől kevésbé. Nem ezen múlik a dolog. Vagy ha igen, azt megette a fene :D
14/19 anonim válasza:
Mai világban?Ne viccelj...teljesen normális!
15/19 anonim válasza:
Őszintén szólva engem teljes mértékben hidegen hagy hogy mikor fekszel le a barátoddal. :D A te életed
16/19 anonim válasza:
Én is 3 hét után feküdtem le vele de sajnos nem.sokkal utána el is hagyott mert ő azokat a lányokat szereti akikért sokat kell küzdeni. Kár volt engednem mert csak a szexre ment..
17/19 anonim válasza:
Ezért szerintem igenis van jelentősége kivel mennyit vársz. 3 hét után még senki nem szerelmes nem is ismeri a másikat. Nekem baromi korai volt és szerinte nagyon nagyon megbántam. Nem csak azért mert elhagyott utána hanem magam miatt hogy hogy lehettem ilyen hülye mikor még alig ismertem a kapcsolat sem volt stabil orbitalis marhaság volt ilyen hamar lefeküdnom vele. De sajnos ez van legközelebb okosabb leszek. Előző voltam. 25/L
18/19 anonim válasza:
Mostani kapcsolatomban nekünk is 3 hét után volt az első szex, más szempontból a 3. randin, még egy szempontból több, mint egy 1 éve ismertem viszont az első randi előtt 2-3 héttel kezdtünk el beszélgetni úgy igazán, viszont akkor napi több órákat. Azóta se bántam meg, mert végülis huszonévesen már hova húzzam a dolgot? Nem a szüzességemet készültem odaadni, hogy hónapokig várjak. Azóta össze is költöztünk így egyáltalán nem bántam meg a dolgot, meg egyébként se bántam volna, mert jó vele, szóval még ha azt mondta volna, hogy felejtős vagyok, akkor se ezt a részét bántam volna a kapcsolatunknak :)
23 N
19/19 anonim válasza:
Én is 3 hét után feküdtem le a barátommal, mindkettőnknek az első volt. Azóta is (fél éve) együtt vagyunk, és hosszútávra tervezünk. Szerintem is teljesen egyénfüggő a dolog, lehet, hogy ha nem ő lett volna, akkor én is többet vártam volna vele, de kezdetektől bíztunk egymásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!