A barátnőmnek nagy szüksége lenne rám, de már belefáradtam?
Figyelt kérdés
Már évek óta öngyilkossági gondolatokkal küzd, sok minden összejött neki. Nagyon sajnálom is és lelkifurdalásom van, de úgy érzem, hogy már nem bírom én sem tovább a folyamatos lelkizést, biztatást. Csak állandóan adok magamból, de én senkiből nem tudok meríteni. Mit tegyek? Hogyan tartsak ki?2015. máj. 4. 14:25
2/6 A kérdező kommentje:
18
2015. máj. 4. 14:56
3/6 anonim válasza:
Sehogy, ha én nekem lenne ilyen csajom rontanék a helyzetén, igaz én pszichopata vagyok...
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan szusszanj egyet. Nem állhatsz minden percben az ő rendelkezésére. Ez a te életed, neked magaddal, a saját boldogulásoddal kell törődnöd.
5/6 anonim válasza:
Ugyanez van Velem..meg barátnőmmel. Egy depis bunkó.. Sajnálom hogy ezt mondom de ez az igazság. Nem bírom tovább, hogy én mindig segítek, próbálom felhuzni, ő meg bunkó, lehúz, lefikáz mindent amit mondok.. Én feladtam, nincs kedvem tovább szenvedni vele.kíváncsi vagyok te mikor fogod :)
6/6 anonim válasza:
Próbáltátok már pszichológushoz küldeni? Kérdd meg hogy tegye meg érted, menjen el szakemberhez, ha nem akkor állítsd a tények elé, hogy te is le tudsz merülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!