Állandóan letargiába esek. Hogyan lehet ezen segíteni?
Minden este felé, lehet a fáradtság miatt, de fogalmam sincs mi miatt lehet, egyszerűen jön valami apróság ami romba dönti a kedvemet, de hiába tudatosítom magamban azt, hogy megoldom, már ki is találtam mivel (ha éppen valami hirtelen problémáról lenne szó), egyszerűen a rosszérzés megmarad és ilyenkor nem tudom semmivel felvidítani magam, hirtelen minden üressé válik.
és tényleg apróságokon robban ki ez az érzés, pl olyanokon, hogy leírok valami viccet valakinek és nem válaszol. ilyenkor el kezd azon járni az agyam, hogy biztos nem találta viccesnek vagy szánalmasnak/gyerekesnek talál és ezért nem reagál. aztán meg mikor ír hogy "xDD hát ez nagyonjó, bocsi hogy nem írtam, csak nem voltam gépnél" akkor rájövök, hogy hülyeségek jártak a fejemben, de a lelki rosszullét továbbra is megmarad, sokszor egészen addig amíg le nem fekszem.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!