Ha valaki állandóan stresszel valaki/valami miatt szüntelen, napokon, heteken, hónapokon át, mi lesz a vége?
Olyannyira idegeskedem, hogy már csak ugyanazon a dolgon kattog az agyam, sőt már erről álmodok, tulajdonképpen "rémképeket", emiatt zavartan ébredek, és nem is alszom nyugodtan.
Keveset eszem, a gyomrom sincs már túl jól emiatt.
Állítólag fogytam is, 47-48 kg vagyok.
A figyelmem is alább hagyott, figyelmetlen, majdhogynem baleseti helyzetekbe kerültem.
Mi lesz a vége?
Mi lesz a vége? Hát jó nem fog kisülni belőle, azt te is látod.
Mi lesz a vége? Előbb-utóbb halál. Először az életedé, majd a tied.
Egyébként meg ha ilyen gondod van, miért nem mész pszichológushoz? Ők tudnak segíteni ilyen helyzetben, ezért vannak.
A pszichológiai stresszet próbálom másként felfogni, mint korábban.
Elképzelem, hogy ezt a probléma most azért van, mert meg kell oldanom. Úgymond házi feladat. Ha sikeresen megoldóm, akkor erősödik a pszichém. Ha nem sikerült, akkor még nem vagyok eléggé erős ehhez és inkább elmegyek sportolok egyet, hogy levezessem a felesleges adrenalinomat.
Ami fontos, hogy az agyam hogyan reagál a stresszhelyzetre. Ha az agyam nem fogja fel stressznek és problémának, akkor a hormonjaim sem indulnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!