Állandóan szorongok, vajon mitől lehet és mit tegyek?
Nekem is hasonló problémám van.
Azt mondják, ha pontosan megtudod határozni a feszültséged okát, (mondjuk egy társaságban félsz a negatív véleményektől vagy hasonló) Akkor azt kell megszüntetni, és így tudod csak legyőzni a feszültséget. (amit nyilván könnyű mondani,de megtenni nem egyszerű,bár nem lehetetlen) :D
Egyébként én, hogyha valami nagyobb dologra készülök, mondjuk randi vagy hasonló,ami előtt biztosra szétizgulom magam,akkor beszoktam venni egy nyugtatót, de egyébként felesleges,mert csak ráállsz.
Viszont,ha semmi okot nem találsz arra,hogy miért szorongsz, akkor sanszos,hogy depressziós vagy,azt pedig kezelni kell.
De ezt nem hiszem, az írottak alapján.
Előző vagyok.
Egyébként nem lehet,hogy ez azért alakult ki,mert kaptál valamiféle nagyobb elutasítást? És most félsz egy újabbtól? Vagy olyan társaságba kerültél,ami feszélyez,mert úgy érzed,hogy jobbak nálad és bizonyítani szeretnél?
Csak találgatok.. remélem megtalálod a megoldást,sok sikert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!