állandóan szorongok és szomorú vagyok. Mit tehetnék még ellene?
pár éve nagyon rossz családi életem volt és iskolai éveim, állandósult bennem a stressz és hiába élhetnék már nyugodtan egyszerűen nem tudok megnyugodni.
Egyszerűen nem tudom mit kezdjek magammal, hogy ne legye állandóan szomorú, stresszes, ideges. Félek a tömegtől, nem bírok aludni soha.
Antidepresszánsok nem érnek semmit. HüŁyeségek miatt van lelkiismeret furdalásom amivel másnak nem is ártok sőt még talán segítek is de valahol akkor is szörnyen rossz.
Visszatérve az alvásra: nehezen elalszom utána nem tudok felkelni, sokszor rosszakat álmodok és nem pihenem ki magam, de aludni sem tudok. Van még valami megoldás vagy így fogok szenvedni még élek?
..." ott nem írok rá vissza mert a rendes nevem a felhasználó nevem."... és???
Na ezeket a "sallangokat" kéne először lefaragnod.
De ezt csak te tudod magadnak elérni ha belegondolsz. Kaphatsz itt sokféle tanácsot, tippet de ha nincs benned egy egészséges akarás akkor bár mit csinálhatsz nem fogsz tudni kiemelkedni a bajodból.
..."úgy vagyok vele, hogy mindent megpróbálok amit meg lehet."
Jól fogod fel, így is kell mert abból ha csak a sarokba ülünk és tördeljük a kezünket halkan mormolva, hogy de szerencsétlenek vagyunk, semmi jó sem származik.
köszönöm a válaszokat.
Én is sok dolgot kipróbáltam. Próbáltam másképp gondolkodni és gyógyszerekkel meg mindenféle nyugtató teákkal, de egyik sem ért semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!