Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért utál meg mindenki?

Miért utál meg mindenki?

Figyelt kérdés

Kérlek olvassátok végig és segítsetek.kicsit hosszú lesz.

Az egész úgy kezdődött,hogy elmentünk valahova az új osztálytársaimmal és 2 régi barátnőmmel.Az egyik régi ismerősöm (legyen M) késöbb jött mint mi egész végig rajtam lógott senki sem foglalkozott vele csak én de végén meguntam és a többiekkel voltam inkább aminő kiakadt és kapjam be címszóval hazament.Sokszor csinált már ilyesmiket.Pedig én mindig mellette álltam.mert általánosban nem voltak barátai csak én voltam vele mindig..még tudnék rólla mesélni de ez csak a kisseb baj.A másik,hogy a suliban volt egy lány barátunk akivel tavaly nagyon jóban voltunk,de aztán idén összebarátkozott egy másik lánnyal és vele van.ez nem lenne nagy baj,de mivel elkezdték,hogy mi milyen idegesítőek vagyunk elültek előrre mert figyelni szeretnének.A másik két barátnőm x és y sem értette őket és nem nézték jó szemmel.aztán másnak az x és y is elültek mellőlünk.ez szerda aztán csütörtökön azzal a barátnőmmel aki régen jó barátom volt eggyütm entünk suliba tök jófej volt olyan mint régen.aztán mikor beírtünk a suliba már hozzám sem szólt mint ahogy x és ysem nagyon.megkérdeztük,hogy miért erre az a válasz jött h mi milyen idegesítőek vagyunk órán v-vel h mindig röhögünk és nemtudnak figyelni,meg h tegnap szerdán) nem tudott hozzászólni valami témához amiről beszélgettünk..de ennek a megsőrtődésnek semmi jelét nem mutatta reggel...aztán p az új barátnője odament vhez sé megkérdezte h mi a bajunk vele elhívtuk,hogy megbeszéljük amikor odamentünk elkezdi (halkan hogy mi ne haljuk) h mi f4szom van pedig ő mondta h mondjuk el ..jó elmondtuk és semmit sem értett meg az egészből,pedig mondtuk,hogy nem ő a hibás!azóta nem beszéltünk mondjuk ez nem zavar mert sok g*ciséget csinált már velünk,úgyhogy lesz4rom,de kibeszélnek minket a hátunk mögött.ami angyon sz4rul esik.

A másik pedig az miattam van,hogy megbeszéltük egyik barátnőmmel N-el hogy elmegyünk bulizni pénteken de anyámék hétfőn még azt mondták hogy elmehetek aztán már pénteken nem engedtek(rossz jegy miatt) és elfelejtettem neki szólni és ő kellet,hogy felhívjon.ő a legjobb barátnőm.

És az utolsó,hogy tegnap elkezdte apám,hogy én mindig csak otthon ülök nem megyek sehova,meg nem barátkozok..és ő semmit sem tud ezekről,hogy miatuk van ez inkább,mert nem engednek el..nem fogja fel.(de nagyon szeretem őt ) emiatt az egész kijött rajtam és csak órákig sírtam elmondtam nekik az egésszet.próbáltak segíteni,de így még rosszabb,hogy ők is tudják.nagyon elegem van megakarok halni.elkezdtem magam megint hánytatni mint régen.Lehet,hogy nem lehet tisztán érteni a történetet..akkor bocsánat.

2012. nov. 24. 11:18
 1/2 anonim válasza:

Elég keszekuszára sikerült, de végig olvastam.

Először is nem tudom hany eves vagy, de ha jol sejtem fiatal vagy, nagyon. Ne jusson eszedbe ilyen hogy meg akarsz halni, ne hanytasd magad, minden tarsasagban vannak ilyen problemak, nezetelteresek. Probald helyre hozni a dolgot, ha pedig ennyire hulyek, akkor sz*rd le oket, keress masik baratokat, tanulj tobbet, olvass, menj moziba. Apukadnak meg mond meg hogy ha ennyire aggodik miattad, akkor vigyen el vasarolni, vagy mekibe:)

Ne bukj ki minden hulyeseg miatt, nem eri meg!!!!:)

2012. nov. 24. 23:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez már egy tized fokú egyenlet, amit nem tudok megoldani. Mi ez a sok változó?

Viccet félretéve, ahogy fölöttem is mondották, te még fiatal vagy. Ha szarul érzed magad, ebben a korban még nem biztos hogy miattad van. Sokszor előfordul, hogy a környezeted tehet róla.

Megoldás: Változtass a környezeteden. Hánytatni nem célszerű, mert később anorexiával sok problémád lehet. Kitartást! Ha minden kötél szakadna próbálj pszichológushoz menni.

2012. nov. 25. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!