Elegem van, hogy mindenki utál! (? )
Igen, lehet, hogy sokat foglalkozom magmmal. De hogyan foglalkozzak másokkal, ha azok nem fogadnak el? Lehet, a figyelmemet sem fogadnák el.
Egyáltalán nem vagyok művészlélek.. Nagyon sokat mosolygok és teljesen részt veszek a társasági életben, ezért nem értem ezt egyáltalán.
Köszönöm a válaszokat!
De ez egy kicsit elkeserítő, hogy soha nem fogok már passzolni a világba...Nekem sem okoz gondot, hogy egyedül csináljak dolgokat és már én sem akarok annyira megfelelni senkinek. De azért örülnék, ha az emberek jobban befogadnának..
Köszönöm a válaszod!
hahó:)
fel a fejjel!
én világ életemben introvertált voltam. Mindig én voltam a rút kiskacsa, a "gáz gyerek", a különc...
Nagyon sokáig ugyanúgy tepertem - volna -, mint te, ha esélyem is lett volna rá.:D
Aztán 15-6 évesen eljutottam oda, hogy sz.rm le, ti olyan, én ilyen.
Elkezdtem hangoztatni a véleményem a dolgokról (volt időm egyedül gondolkozni rajtuk.:D) és valahogy elkezdtek "tisztelni". Mérvadó lett, hogy én mit gondolok... (mondjuk voltak disputa óráink, ahol erre lehetőségem volt, de a magyar óra is tökéletes.)
Utána már nekem nem kellett a társaság igazán, rájöttem, hogy nem az én világom...Addig voltam egyedül, hogy az én világom a zene és más művészetek lettek. Nekem nem Brad Pitt volt az álompasi, hanem Kafka és Radnóti.:D
Utána leérettségiztem, egy zenesuliba meg az eltére vettek fel. Az eltét most hagyom ott, mert a tököm tele van vele.
A zenesuliban viszont szinte kivétel nélkül annyira jó a társaság, hogy senkivel a világon nem cserélnék!:)
A nagy introvertáltságomból az lett, hogy én lettem a "vezérnőstény", aki (majdnem) mindenkivel jóban van.:D
Egy fontos dolog! Aki mindenkivel jóban van, igazából senkivel sincs jóban! Azért próbálj meg szelektálni barátkozásnál!
Most csak építgesd magad, aztán egyetemen/fősulin úgyis tiszta lappal indulsz:)
Az a helyzet velem, hogy igazából nem akarok megfelelni mindenkinek (lehet az írásomból nem ez látszik) és mindig kimondom a véleményem! Csak azt szeretném, hogy jobban beépüljek a társaságokba és valahogy ez nem sikerül soha.
Köszönöm szépen a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!