Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Teljesen ki vagyok mar borulva, elegem van az egeszbol! Mindenki ellenem fordult?
Szakitott velem a baratom 1,5 ev utan, es en teljesen osszetortem. Meg mindig nagyon szeretem. Egy het alatt felvett 2 kamu msncimen is, sot, a rendes msnjen is felvett, de ott tiltott is. Csinaltam egy listat, hogy miert szeret, es miert nem.
Szeret:
- felvett kamumsnre
- felvett a rendes msnjere
- hordja a tolem kapott targyakat
- le akar velem fekudni (aztmondta, neki csak erzelembol megy)
Nem szeret:
- beprobalkozott 3 masik lanynal, mindharomtol kosarat kapott
Tobb nem jut eszembe hirtelen a "Nem szeret" ponthoz. Ami meg faj, hogy a kozos ismerosok teljesen ellenem vannak.:S Folyamatosan azzal jonnek, szeret engem, velem akar lenni, satobbi, de megis honnan tudhatnak?:S Elegem van, hogy mindenki nyaggat, hogy hogy vagyok, es hogyha mondom hogy nem jol, korberohognek. Mit tegyek?
17 eves lany vagyok
Szegényke:(
Pedig a jelekből úgy tűnik, hogy tényleg akar téged....vagy legalábbis kiváncsi arra ,hogy mit érzel.
Megtudhatom a szakítás okát? Az sokat segítene a válaszban.
Pedig muszáj lesz tőle megkérdezned:S
HA szeret téged, akkor nem nevet ki.
Amúgy a problémáidról nyugodtan mesélj neki, mert jól esik az embernek, ha a szerelme megosztja vele a személyesebb dolgait:)
Talán attól féltél eddig, hogy ez őt nem érdekli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!