Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért szorongok állandóan,...

Miért szorongok állandóan, minden helyzetben?

Figyelt kérdés
Ha emberekkel kell beszélgetnem, görcsölök, izzadok, zavart vagyok, össze-vissza mondok minden hülyeséget. Most nyári munkán vagyok, amit igazából én akartam, de ha már csak rágondolok, hogy be kell mennem, rosszul leszek, hogy biztos elrontok valamit, ügyetlen leszek. A munkatársaimnak sem vagyok szimpatikus, látom rajtuk, hogy egy szerencsétlennek néznek (mondjuk az is vagyok), mindig kioktatnak mindenről, úgy beszélnek velem, mint egy kutyával. Mit csináljak? :(
2013. júl. 1. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Helyes lenne, ha keresnél egy pszichoterapeutát, mert amit leírtál, az akár szociális fóbia is lehet.
2013. júl. 2. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:

A tüneteid valóban szociális fóbiára vagy generalizált szorongásra utalnak. (persze nem vagyok szakember, de ez elég egyértelműnek tűnik)

Szerintem keress fel egy pszichiátert. Ő pontosan meg tudja állapítani, hogy mi a problémád, mi áll a hátterében, írhat fel enyhe szorongáscsökkentőket és még pszichológust is tud neked ajánlani. Mindenképp megéri legalább megpróbálni :)

2013. júl. 5. 12:53
 3/3 anonim válasza:

Szerintem ez mind a múlttal kapcsolatos. Saját tapasztalatból mondom. Nem vagy vagy voltál megelégedve önmagaddal, nem azt vártad, amit kaptál, illetve nem tudtál annyit adni, amennyit akartál,stb. Állandóan azon görcsölhettél, hogy mit rontasz el és, hogy csináld úgy, hogy jó legyen. Röviden elvesztél a részletekben, pedig nincs értelme. Tedd, azt, amit szeretsz és próbáld átgondolni, hogy kik okozhatták a sérelmeket. Ha tisztázod magadban az elmúlt évek dolgait,(persze ez időbe telhet),akkor esélyt kaphatsz egy olyan szintű tisztánlátásra,hogy elmúlik az önbizalomhiányod és kezdődhet egy új élet. Lehet már megtörtént, ha nem, akkor sok sikert kívánok! :)

Ui.: egy ex szorongó tapasztalatai

2013. dec. 16. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!