Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Állandóan engem majmol a kolleganőm. Nem érzi, hogy ez mennyire ciki?
Néha olyan negativak az emberek. Próbáld más szemmel nézni a dolgot. Lehet, hogy tényleg nagyon szépnek tart és tetszik neki az öltözködésed. Az hogy utánoz az egy dolog, szerintem örülhetnél is neki, hogy igy felnéz rád.
Engem is lehet, h kicsit zavarna, ha valaki mindig utánozna, másrészt viszont örülnék neki, mert ha rondának tartana nem utánozna :)
Hmm... 16 évesen már teljes munkaidős állásotok van?
Szerintem a kolléganőd azért zavar téged, mert az orrod alá dörgöli, hogy turiból pont ugyanúgy tud öltözni, mint te, aki százezreket költ a gönceire.
Nem értem miért kell így nekiesni a kérdezőnek. Szó nem volt arról, hogy ki hol vaz cuccot és mennyiért.
Kérdező, igen, nincs saját stílusa és amúgy belül majd szétpuukad, hogy te más megint milyen csini vagy. És azért próbál úgy öltözni, mert azt hiszi, akkor úgy fog kinézni, mint te.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!