Csak szerintem ciki, hogy a külföldiek a vezetéknevem miatt mindig kiröhögnek és nem vesznek komolyan/nem akarják elhinni, hogy tényleg ez a nevem?
Figyelt kérdés
Kiss a vezetéknevem...2012. dec. 31. 21:18
1/15 anonim válasza:
hát ez angol nyelvterületen kicsit vicces
2/15 anonim válasza:
autósuliba járt egy lány,Bazsó nevezetű,Szlovákiában élek,az autósuli szlovákul volt,és Baszónak ejtette a nevét a tanár...
3/15 A kérdező kommentje:
Igen, tapasztaltam. :/
2012. dec. 31. 21:24
4/15 anonim válasza:
Nem értem. Mi kellene ezen nevetni? Milyen nyelven beszélő külföldiek nevetnek?
5/15 A kérdező kommentje:
Szegény. :)
6/15 A kérdező kommentje:
Az angolok
kiss=csók
7/15 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, akinek Deli a vezetékneve. Itt nálunk ez bolondot jelent. :)
8/15 anonim válasza:
Nem tudom, én Csók Istvánon nem röhögök. Más jelentése is van, amit nem ismerek?
9/15 anonim válasza:
Ilyenért kiröhögni valakit... Ez csak őket minősíti. Nyílván nem tehetsz róla, magyarországon pedig egy teljesen átlagos vezetéknév. Majd ha találkozom valakivel akinek Boss (kiejtés) vagy Finger (vagy valami hasonló neve van) majd én is az arcába röhögök... szánalom -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!