Miért ciki ha anyám nem enged elmenni szilveszterezni?
Figyelt kérdés
Buenas noches.15 éves fiú vagyok és az a helyzet hogy anyám nem engedi, hogy a haverjaimmal legyek szilveszterkor.Nekem ezzel semmi bajom, de a haverjaim szerint nagyon égő.
Mi a véleményetek?
2012. dec. 31. 17:12
1/14 zsanna70 válasza:
Nagyon helyes! 15 évesen még semmi keresnivalód az éjszakában! :)
2/14 anonim válasza:
¡Hola Señor!
Semmi égő nincs benne, nyugalom! Kellemes ünnepeket!
3/14 anonim válasza:
Kisfiam, te vagy az? Hát, majd jövőre elmész.. Aki szerint ciki, küldd nyugodtan hozzám! Majd én elküldöm a p.csába.
üdv: anyád a másik szobából!
4/14 anonim válasza:
15 évesen még nem annyira gáz, de engem 27 évesen most nem engednek el. Ami érdekes, hogy 15 évesen mehettem. Oké a helyzetem annyiban más, hogy anyám pszichés beteg.
5/14 anonim válasza:
15 évesen jó helyen vagy otthon. Nem neked való ez 18 éves leszel akkor anyukád elenged.
6/14 anonim válasza:
inkább tardes, nem? vagy már nem? áh... mindegy. :D én 16/L vagyok és engem sem engedett el.
szóval a társadalom szemében ciki, amúgy meg érthető...
8/14 anonim válasza:
Mit csinálnátok a haverokkal?
Ha buliznátok, innátok, akkor egyetértek anyuddal. S ebben az esetben inkább a haverjaid a cikik.
9/14 anonim válasza:
Rusnya egy társadalom, akinek a szemében ez ciki! Lesz még időd bulizni meg az utcán kódorogni!
10/14 anonim válasza:
Pedig bizony ciki, hiába álszenteskedtek itt! Főleg, hogy fiú vagy... Mégis mitől félt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!