Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ciki ha anyám nem enged...

Miért ciki ha anyám nem enged elmenni szilveszterezni?

Figyelt kérdés

Buenas noches.15 éves fiú vagyok és az a helyzet hogy anyám nem engedi, hogy a haverjaimmal legyek szilveszterkor.Nekem ezzel semmi bajom, de a haverjaim szerint nagyon égő.

Mi a véleményetek?

2012. dec. 31. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem ciki,de attól is függ hogy miről lenne szó.

Ha az utcán járkálnátok,vagy valami veszélyesebb nagy tömegbe mennétek,akkor bizony bajod esne,szóval megértem.

Viszont ha egy laza kis házibuliba mennétek ismerősökkel,akkor lehet hogy furcsa másoknak hogy nem lettél elengedve,hiszen ott biztonságban lennél ismerős arcokkal.

2012. dec. 31. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Ma már más világot élünk. Annó 40 évvel ezelőtt, 15 évesen már nyomtuk a házibulit. Minden szombat este a buliról szólt.
2012. dec. 31. 20:15
 13/14 anonim ***** válasza:
10 évvel ezelőtt is nyomtuk a házibulit 15 évesen és semmi bajunk nem esett!
2012. dec. 31. 21:03
 14/14 anonim ***** válasza:

nem ciki

az ciki ha engedne de egy haverod sem akarna veled bulizni, szándékosan máshová mennének meg lekoptatnának

mint engem, na AZ tényleg ciki :)

2012. dec. 31. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!