Van itt valaki olyan helyzetben, hogy a férje/párja állandóan csavarog? Vagy volt már dolgotok csavargó típussal?
volt ilyen barátom, semmi nem hatot rá és 3 ilyen szar év után egyik este besokalltam és lerúgtam a lépcsőn
gáz így utólag visszagondolni, de akkora már az idegeim tönkre mentek
Nagypapám ilyen, mondjuk szerintem mamám miatt. Ő 15 éve nem hajlandó kilépni a házból. Állandóan híradót néz és tényleg mindent papám csinál. Beleőrülne, ha nem mozdulna ki minden nap pár órára délelőttönként.
Dédimamám is ilyen volt, de dédipapámat sosem zavarta ez. Nem is értem miért lenne ez baj? Ameddig valaki ellátja a teendőit és kötelességeit, addig a szabadidejét mindegy mivel tölti.
ma 19:45
kicsit nem jó a te példád, gondolom a kérdező nem ilyenekre gondolt hanem pl.
-fontosabbak a barátok azokra mindig van idő
- család helyet a kocsma az első
- hétvégente ne tud otthon maradni, mert neki menni kell szórakozni
- ha van egy kis ideje akkor nem a feleséggel tölti és a gyerekekkel, hanem inkább elmegy a haverokkal horgászni
a csavargó típusnak mindegy hogy hol van csak otthon ne kelljen lenni és legtöbb esetben a feleség/barátnő ebbe a csavargásba nem fér bele
Az utolsó (6.) jól modellezte a szituációt.
Ezért is kértem,hogy a témában tapasztaltak írjanak,akiknek nem kell elmagyarázni ezt a borzasztó helyzetet...Mert szerintem épp ésszel ez tényleg felfoghatatlan.
Tehát ha olyanoknak magyarázok,akik nem voltak még hasonló kaliberrel,azok még Engem néznének hülyének...de lehet,hogy az is vagyok...vagy legalábbis tuti meghülyülök ha még kapok pár ilyen évet...
Szóval már eléggé kivagyok,ezért bocsi ha össze-vissza írok.:)
Tehát a válaszom az,az 5.-nek,hogy: Hogy a fenébe ne szeretnék Vele menni!!?:) De az van,amit a 6.leírt. Szinte mindig kérem,hogy had menjek Vele...
Nem is arról van szó,hogy amikor nagy ritkán a családdal van,akkor rosszul érezné magát,mert szó nincs erről!!!! Tehát ezért nem tudom ezt épp ésszel felfogni,hogy miért nem jó Neki azokkal,akik tényleg szeretik és nem a haverokkal,akik sokszor ki is használják...stb
Köszönöm a válaszokat.Várok még!
Van gyereked? Mert ha nincs menj el te is csavarogni!
Amúgy én nem bírnék ilyennel együtt lenni. Amúgy meg amíg elmegy, hívd át a barátnődet vagy egy jó ismerőst, vagy egy jó pasit :P az ilyen kapja be :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!