Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt valaki olyan helyzetbe...

Van itt valaki olyan helyzetben, hogy a férje/párja állandóan csavarog? Vagy volt már dolgotok csavargó típussal?

Figyelt kérdés
Csak olyanoktól kérnék választ,akik tapasztalatból beszélnek és ezáltal tudnak tippeket adni,kinek mi volt hatásos illetve mivel lehet az ilyen embert jobb belátásra bírni...stb
2012. jan. 3. 19:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Arra lennek kivancsi, sikerult-e leszoktatnof a parod a csavargasrol vagy tobbet foglalkozik-e veled azota. Ha egyaltalan egyutt vagytok meg. Nem kell elolvasnod minden hozzaszolast, a lenyeg az volt, hogy senki nem tudott olyan esetrol, hogy valaki sikeresen leszoktatta a parjat a csavargasrol.

Tenyleg veletlen. :) nem hittem volna, hogy valaszolsz.

2016. febr. 10. 12:58
 32/34 A kérdező kommentje:
Igen együtt, szerintem sikerült normalizálni a helyzetet. Az biztos, hogy elfogadás az kell, szóval ha olyan helyzetben vagy, hogy sehogy se sikerül egy-egy rossznak vélt tulajdonságot elfogadnod, vagy megszoknod és jól kezelned, akkor nincs mit tenni tovább kell lépni, hogy ne szenvedj (és Ő se), mert akkor nem szereted igazán. Szerintem legalábbis az igazi szerelem mindent kibír, mert feltétel nélküli és ha így érzel, akkor képes vagy a relatív rossz tulajdonságokkal együtt szeretni.
2016. febr. 11. 09:20
 33/34 anonim ***** válasza:
Hat, ezt orommel olvasom, gratulalok a kitartasodhoz! :) tovabbi sok boldogsagot kivanok es koszonom, hogy valaszoltal.
2016. febr. 11. 10:53
 34/34 A kérdező kommentje:
Én köszönöm a kedvességed! Neked is minden jót kívánok!:)
2016. febr. 14. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!