Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy képes valaki minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes valaki minden lelkifurdalás nélkül csalni a párját?

Figyelt kérdés

És még ők vannak felháborodva, ha ezt valaki szóvá teszi nekik.

Rémes hogy ez ma már teljesen evidens dolog.

2015. aug. 27. 13:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%
Nekem például nincs lelkiismeretem.
2015. aug. 27. 13:49
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
Nem szeretik a párjukat,.
2015. aug. 27. 14:00
 3/29 anonim ***** válasza:
61%
Jó gyorsan....
2015. aug. 27. 14:23
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen. Igaz nem olyan megcsalás, de párom múlthéten rájöttem hazudott, erre mikor kiderül mit reagál elsők között? Bíztam én benne valaha? Mondom ezért bízzak benned bmeg!? Amíg át nem vertél addig bíztam! Még én voltam majdnem a szar...
2015. aug. 27. 15:35
 5/29 anonim ***** válasza:
95%
Azért mert úgy gondolják nekik jár a szórakozás másokkal is. Nem szerelmesek a párjukba. Kedvelik, de nem szerelmesek, egyáltalán nem. Letolják magasról a másikat, de nem akarják elhagyni őket, mert legalább van egy lábtörlőjük, aki bármikor kielégíti a vágyaikat, valamint aki mindig ott van biztos pontként. Aki szerelmes az ezt nem tudja megtenni, egyáltalán nem is vinné rá a lélek, hogy mással lefeküdjön.
2015. aug. 27. 16:23
 6/29 anonim ***** válasza:
58%

Én 35 éves koromig képtelen lettem volna erre, de ahogy az ember öregszik rájön nem monogám, meg miért pont én legyek az egyetlen balek és gáncs nélküli lovag aki mindent kihagy? De csak egy szeretőm volt egy évig, és akkor kikapcsoltam a lelkiismeretem. Bár örülnék újra valakinek aki szintén foglalt és hiányzik az életéből a sok szex, változatos szex, sok szeretet, csók... 38/F

Ja és sosem az volt a célom, ha kiderülne megalázzam a párom. Persze tini fejjel az írásom én sem érteném meg... A volt szeretőm azt mondta mi csak erősítjük a 2 kapcsolatot, hogy színesebb legyen és így még boldogabb az ember és nem megy szét...Persze ez az ő nézete volt. Szerintem az egész házasság, meg egy emberrel csináljuk hülyeség, magántulajdon lesz így a másik, pont akik ezt csinálják ők a zsarnokok, mert birtokolnak egy emberi lényt. És mégis ők köpködnek mindenkire, vicces világban élünk...

2015. aug. 27. 20:09
 7/29 A kérdező kommentje:
Szerintem az ne kötelezze el magát, aki úgy érzi, hogy még nem élte ki magát. Miért ne működhetne házasság harmadik fél nélkül? Egy szerető semmit sem dob a helyzeten. Ha valamelyik fél hiányosságokat érzékel, előbb beszéljen róla, keressenek rá megoldást. Ha nem sikerül, akkor szakítsanak, hiszen a szenvedő kapcsolat senkinek sem jó, de akkor sem közbe kellene félre menni.
2015. aug. 27. 20:27
 8/29 anonim ***** válasza:
Nálunk kiderült, hogy a párom a kapcsolat legelején, évekkel korábban megcsalt, többször ugyanazzal. Kiborulás, stb. Összefeküdtem az exemmel és másnap mintha kicseréltek volna, meg tudtuk beszélni normálisan, hogy rég volt, inkább mondja el ha baj van, stb. És azóta is boldogan élünk
2015. aug. 27. 20:30
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem az egész házasság, meg egy emberrel csináljuk hülyeség, magántulajdon lesz így a másik, pont akik ezt csinálják ők a zsarnokok, mert birtokolnak egy emberi lényt."

Ha valaki a tisztességesebb utat választja az azért van mert ő akarta. Aki úgy gondolja, hogy házasság után is megcsalná a párját az minek házasodott?

Ez nem tulajdon kérdése. Én nem érzem magam tulajdonnak csak azért mert nem fogok mással lefeküdni soha a barátomon kívül. Én ezt így élvezem, hogy csak vele vagyok. Minden ember más.

2015. aug. 27. 20:58
 10/29 anonim ***** válasza:
kérdező- most ezt igy gondolod, hidd el pár év mulva meg másképpen és akkor idősebb és bölcsebb leszel. Rájössz, hogy ennél sokkal árnyaltabb az élet.
2015. aug. 27. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!