Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes valaki minden lelkifurdalás nélkül csalni a párját?
És még ők vannak felháborodva, ha ezt valaki szóvá teszi nekik.
Rémes hogy ez ma már teljesen evidens dolog.
Én 35 éves koromig képtelen lettem volna erre, de ahogy az ember öregszik rájön nem monogám, meg miért pont én legyek az egyetlen balek és gáncs nélküli lovag aki mindent kihagy? De csak egy szeretőm volt egy évig, és akkor kikapcsoltam a lelkiismeretem. Bár örülnék újra valakinek aki szintén foglalt és hiányzik az életéből a sok szex, változatos szex, sok szeretet, csók... 38/F
Ja és sosem az volt a célom, ha kiderülne megalázzam a párom. Persze tini fejjel az írásom én sem érteném meg... A volt szeretőm azt mondta mi csak erősítjük a 2 kapcsolatot, hogy színesebb legyen és így még boldogabb az ember és nem megy szét...Persze ez az ő nézete volt. Szerintem az egész házasság, meg egy emberrel csináljuk hülyeség, magántulajdon lesz így a másik, pont akik ezt csinálják ők a zsarnokok, mert birtokolnak egy emberi lényt. És mégis ők köpködnek mindenkire, vicces világban élünk...
"Szerintem az egész házasság, meg egy emberrel csináljuk hülyeség, magántulajdon lesz így a másik, pont akik ezt csinálják ők a zsarnokok, mert birtokolnak egy emberi lényt."
Ha valaki a tisztességesebb utat választja az azért van mert ő akarta. Aki úgy gondolja, hogy házasság után is megcsalná a párját az minek házasodott?
Ez nem tulajdon kérdése. Én nem érzem magam tulajdonnak csak azért mert nem fogok mással lefeküdni soha a barátomon kívül. Én ezt így élvezem, hogy csak vele vagyok. Minden ember más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!