Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy képes valaki minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes valaki minden lelkifurdalás nélkül csalni a párját?

Figyelt kérdés

És még ők vannak felháborodva, ha ezt valaki szóvá teszi nekik.

Rémes hogy ez ma már teljesen evidens dolog.

2015. aug. 27. 13:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

9-es az rendben van de azért esküszünk örök hűséget, mert azt hisszük a párunktól megkapunk mindent. De amikor majd 2 havonta egyszer fogsz szeretkezni a pároddal azért kíváncsi lennék mi lesz az ő véleménye a kapcsolatról...

Az első két évben sosem csaltam meg volna a párom senkivel, annak ellenére, hogy nekem nem elég színes az a szex amit a párom ad, viszont nagyon jó volt, így lemondtam az egyéb élvezetekről... De amikor a mennyiség is visszaesett 100 egységről 10-re na az már szíven ütött és egy sportos nő simán el tudott csábítani...És nem zavarna ha a párom vissza csalna, megérdemelném és önző sem vagyok.

2015. aug. 28. 13:44
 12/29 anonim ***** válasza:

11#

Nem tudnék csak kéthavonta szeretkezni a párommal. Még fél havonta sem. Nem az a fajta "ha végeztél takarj be" nő vagyok. Nekem fontos, hogy a barátommal lehessek sokszor.

Értem miről beszélsz, ha a barátom csak havonta 1-szer akarná az nekem is rossz lenne és el is hidegülhetnénk. De ezt nem lehet megunni, mivel mindent megkapunk egymástól, nincsen másokra igényünk. Nekem a szeretkezés a barátommal fontos.

Ha neked olyan barátnőd volt, aki ritkán kívánta, sajnálom. De ettől függetlenül nem minden nő olyan.

2015. aug. 28. 15:12
 13/29 anonim ***** válasza:
12-es hány éves vagy? Majd ha 5-10 év után is így éltek akkor le kalappal és irigyelem a barátodat :-)
2015. aug. 28. 16:20
 14/29 A kérdező kommentje:

Lehet hülye kérdés, de minek vagytok akkor még együtt? Hosszú távon egyik félnek sem jó ilyen kapcsolatban élni.

2015. aug. 28. 16:21
 15/29 anonim ***** válasza:
A párom boldog és én is szeretem őt, van egy csodás kisfiúnk. Csak nekem kevés a szex 3 éve. Most ezért menjünk szét? Élni imádok a párommal azzal nincs gond. Na meg már rengeteg barátnőm volt, egy válásom is, bennem van biztos a hiba, mert 38 évesen is nagy a szeretet igényem.
2015. aug. 28. 16:51
 16/29 anonim ***** válasza:
Kérdező 10-es is írta, hogy az élet bonyolult és nem fekete-fehér a 30éves korom elején a válásom után sokat buliztam egy nagyobb társasággal. Ott szinte minden férjes nőnek volt szeretője, több gyerekes családjuk volt. Akkor nem értettem meg őket és elítéltem, de ma már, hogy egyszer én is megbotlottam más szemmel látom a világot.
2015. aug. 28. 16:55
 17/29 A kérdező kommentje:

Az elején még a szex volt az igény, utána a szeretet... :)

Ha másképp is szemlélném ennyi idősen a dolgokat, előbb megpróbálnám a problémákat megbeszélni a párommal. Család, anyagiak ide vagy oda, minek élni olyan kapcsolatban, ahol vannak hiányosságok. Kommunikálni és megoldást találni, reménykedem, hogy ezek még élő dolgok egy párkapcsolatban. Ha nem megy, nem jó, kár erőltetni, de akkor sem azt választanám, hogy félrelépek, majd hazaállítok mintha ez lenne a világ legtermészetesebb cselekedete.

2015. aug. 28. 18:05
 18/29 anonim ***** válasza:
17-es nincs tökéletes kapcsolat és azon dolgozom, hogy gyerek mellett is valamennyire visszahozzuk a magánéletünket. Csak a párom kevésbé nyitott rá, 5 évvel idősebb is. Szex és szeretet igen mindkettőből fontos, hogy sokat adjak. De én adnék másoknak is, de látod ezt elítéli a világ és a kultúránk... Pedig háború helyett inkább sok szeretet kellene, de lehet én vagyok a lökött és látom rosszul a dolgokat.
2015. aug. 28. 18:08
 19/29 anonim ***** válasza:

13#

Négy éve vagyunk együtt. Már ismerjük egymást teljesen, nem csak úgy felszínesen.

Ez a kívánat nem fog változni. Ugyanúgy kívánom mint az elején, mindig izgalmas a szeretkezés.

Én szépen lassan lettem belevezetve a szexualitás világába, úgymond sok munka árán. A bizalom, minden megerősödött. Ilyen alapokkal és háttérrel igazán megszerettem a szeretkezést, számomra soha nem teher. Sőt én még nagyon álmosan is képes vagyok rá, mivel van az az ember, aki ilyenkor is felizgat. ;)

2015. aug. 28. 18:11
 20/29 anonim ***** válasza:
19-es majd ha ugy irod 3O éve vagyunk egyutt és átéltünk már pár hullámvölgyet, szeretem a páromat, a hétköznapokban jól kijövünk, néha azért félrelépek, ja az első 2O évben még én is sokmindent másképp láttam, akkor még én is tökéletes és csak párommal közös jövőt tervezgettünk, hát pár dolog azóta történt. Nem válok el mert nem rossz a házasságunk, csak átértékelődik sok minden.
2015. aug. 28. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!