Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy van ilyen vagy megcsalt a párom?
12 hónapra kimentem dél Amerikába egy barátomhoz, aki munkát adott.
Mikor hazajöttem barátnőmnek hatalmas hasa lett, hogy terhet.
Azt mondta biztos nem lépet félre, lehet mikor elmentem előtte együtt voltunk akkor történt, csak valahogy később jön világra, meg azt mondta hogy van igenis létezik spermium nélküli fogantatás, csak baromi ritka és valami tudományos cikket is mutatott. Mivel még soha nem hazudott, ezért próbálok hinni neki, de ezek nekem nagyon hihetetlen számomra, van egy érzésem hogy a gyerek nem tőlem van :(
Elméletileg lehetséges, de nagyon-nahyon kicsi rá az esély.
Szinte biztos, hogy megcsalt, és most van képe azt mondani a tied.
Kérdező te se vagy egy észlény. Ha elkéred a papírokat nézd meg az elsőt. Lap alján dátum. Ez az, amikor előszőr volt orvosnál. A papíron ott lesz a magzat vélelmezett kora. Na ezt szépen levonod (visszaszámolsz) a lelet keltéből és tadaaaaam megkapott a körübelűli fogantatási időt.
Ha akkor már nem voltál itthon nincs miről beszélni. Meg biztos ami biztos születés után egy apasági teszt. Azért kiváncsi lennék a csaj fejére ha ragaszkodnál az apaságihoz, bár leírás alapján nincs annyi eszed.
Nagyon nem leszek most népszerû, de nem lehet, hogy megerôszakolták?
8 hónapja jártam a barátommal, mikor bántottak, nem mondtam el. Igaz terhes se lettem.
Ha megcsalt, igen csak bátor dolog tôle, hogy megtartotta.
23 ne legyél már hülye, mi oka lenne a csajnak ezt titkolni? Meg ez azért nyomot szokott hagyni egy emberben nem hinném hogy megtartja a babát és a pasi ajándékának nevezi.
Plusz tudom nem mindenki tesz feljelentést, de azért normális ember tenne akkor gondolom feltűnne a kérdezőnek ha a barátnője rendőrségre vagy bíróságra járna.
Szóval annak, hogy megerőszakolták kb annyi az esélye mint annak, hogy a kérdezőé a gyerek.
Újraolvasva elég ellentmondásos. Most akkor tőled van az elmeneteled megelőző együttlétből vagy spermium nélküli fogantatás? A kettő együtt nem megy csak szólok. Kamuzik a kedves azt se tudja mire fogja.
Amúgy én is túlhordott gyerek vagyok de a 10 hónapba meg kellett indítani a szülést mert egyikünk veszélyben volt (ikerterhesség). Ez a realitás. Annak, hogy több mint egy éve terhes és még nem szül annyi esélye van mint hópehelynek a pokolban.
Kedves kerdezo a biologiai ismeretek hianya miatt konnyu teged megvezetni. Azt irod 12 honapra mentel el dolgozni. Akkor szamoljal: mielott elutaztal szexeltetek vedekezes nelkul. Az embereknel 40 het azaz 9 honap a varandossag. Maximum 42. Heten meginditjak a szulest kis hazankban is.
Vegyel magad ele egy naptart. Az elutazasod hetehez lapozzal az legyen a nulladik (0.) hét. Es kezd el lapozni a naptarat minden hethez irj eggyel nagyobb szamot. 1., 2., 3., egeszen amig 42-ot nem irsz. Nezd meg az milyen datumot mutat. Na szoval onnantol mar nem szűz anyank szeplotelen fogantatasarol van szo, hanem budos nagy megcsalasrol.
A parod mentsegere legyen mondva, hogy tudja milyen butus vagy es keresett is neked egy cikket (ami biztos szupertudomanyos), viszont megse akar elhagyni, azaz bar a gyereke nem toled lesz szeretne ha ti nevelnetek fol.
Ezen gondolkozz el inkabb, ne azon hogy szulethet e honapokkal kesobb mas gyereke toled.
Ha szeretnel gyereket es nem baj, ha nem te vagy a verszerinti apja es szereted a kedves parodat, akkor ulj le vele es mond szepen a szemibe: dragam a kolok nem tolem van, felvilagositott egy nogyogyasz orvos, de veled mradok, mert imadlak es felneveljuk egyutt, ha azonban valaha megtudom ki az igazi apja, akkor neked fel is ut le is ut. Valassz szivem, hogy mesz vagy maradsz.
Csak legkozelebb ne menj nelkule sehova, mert a tobbi gyerek se toled lesz. :-(
Komolyan ennyien nem tudtok olvasni? 12 honapra ment el...es egy masik foldreszre vazze! 12 honapig nem varandos senki. Tudniillik olyankor mar, ha utolso ejjel jol is sikerult a szex, mar egy kedves kis harom honapos babacskara kellett volna apunak hazajonnie.
Vallaki jol irta menj el vele a kovetkezo orvosi vizsgalatra es kedves hangon varatlan jegyezd meg: a rekordok konyvebe ekerulunk ugye? Mert a dragammal egy teljes evig masik foldreszen tartozkodtam, igy nekem van a vilagon a leghosszabb farkam! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!