Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elképzelhető hogy van ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy van ilyen vagy megcsalt a párom?

Figyelt kérdés

12 hónapra kimentem dél Amerikába egy barátomhoz, aki munkát adott.

Mikor hazajöttem barátnőmnek hatalmas hasa lett, hogy terhet.

Azt mondta biztos nem lépet félre, lehet mikor elmentem előtte együtt voltunk akkor történt, csak valahogy később jön világra, meg azt mondta hogy van igenis létezik spermium nélküli fogantatás, csak baromi ritka és valami tudományos cikket is mutatott. Mivel még soha nem hazudott, ezért próbálok hinni neki, de ezek nekem nagyon hihetetlen számomra, van egy érzésem hogy a gyerek nem tőlem van :(

2015. aug. 22. 15:47
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Apasági teszt????
2015. aug. 22. 16:07
 12/33 anonim ***** válasza:
Az apasagi tesztnel sokkal olcsobb, ha elkered az orvosi leleteket, abban minden ott lesz feketen-feheren, ha hazudott, ha nem.
2015. aug. 22. 16:08
 13/33 anonim ***** válasza:
Fontos a bizalom egy kapcsolatban! Természetesen Apasági teszt!! Állj mellette, Közben készülj a legrosszabbra, gondold át a helyzetet és kezd el el helyére rendezgetni a lapjaidat, hogy ne érzelmi alapon hozz gyors döntéseket a végén. Csak nyugodtan, határozottan, taktikusan, hideg vérrel. Legyél az utolsó jeleneteknél is magabiztos, stílusos FÉRFI.
2015. aug. 22. 16:24
 14/33 Estienne ***** válasza:
Barátnőd nagy kópé :D De neked semmi közöd ahhoz a gyerekhez, ez biztos :D
2015. aug. 22. 16:38
 15/33 A kérdező kommentje:

Láttam leleteket UH-ot, de én ehhez nagyon nem értek baromi hülye vagyok az ilyen orvosi dolgokhoz....

De nagyon mondja hogy nagyon szeret és ő ezt a gyereket meglepetésnek szánta nekem és hogy gondolhatok olyanra hogy más pasi... Csak én éltem a kis szívébe :)

2015. aug. 22. 16:43
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Az lehet, hogy a kis szívébe te éltél, de a nagy vaginájába más járt, ennyire késői baba nagyon de nagyon ritkán van, főleg mivel császármetszéssel kierőszakolják ha marad is addig bent.

ha meglepetésnek szánta, hánt elérte a célját, mert eléggé meglepettnek tűnsz :D

2015. aug. 22. 16:51
 17/33 Estienne ***** válasza:
100%
Mond már az orvosoknak is kérlek, hogy egy éve nem voltál itthon, hagyj röhögjenek ők is :D (már boccs)
2015. aug. 22. 16:54
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
megcsalt és még ráadásul hülye is vagy! :D
2015. aug. 22. 16:59
 19/33 anonim ***** válasza:
maradtál volna amerikában odavaló vagy. televan hülyékkel!
2015. aug. 22. 17:02
 20/33 anonim ***** válasza:
#19 te most Dél Amerikáról beszélsz, vagy Észak Amerikáról?
2015. aug. 22. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!