Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy van ilyen vagy megcsalt a párom?
12 hónapra kimentem dél Amerikába egy barátomhoz, aki munkát adott.
Mikor hazajöttem barátnőmnek hatalmas hasa lett, hogy terhet.
Azt mondta biztos nem lépet félre, lehet mikor elmentem előtte együtt voltunk akkor történt, csak valahogy később jön világra, meg azt mondta hogy van igenis létezik spermium nélküli fogantatás, csak baromi ritka és valami tudományos cikket is mutatott. Mivel még soha nem hazudott, ezért próbálok hinni neki, de ezek nekem nagyon hihetetlen számomra, van egy érzésem hogy a gyerek nem tőlem van :(
Láttam leleteket UH-ot, de én ehhez nagyon nem értek baromi hülye vagyok az ilyen orvosi dolgokhoz....
De nagyon mondja hogy nagyon szeret és ő ezt a gyereket meglepetésnek szánta nekem és hogy gondolhatok olyanra hogy más pasi... Csak én éltem a kis szívébe :)
Az lehet, hogy a kis szívébe te éltél, de a nagy vaginájába más járt, ennyire késői baba nagyon de nagyon ritkán van, főleg mivel császármetszéssel kierőszakolják ha marad is addig bent.
ha meglepetésnek szánta, hánt elérte a célját, mert eléggé meglepettnek tűnsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!