Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerető minden esetben ártatlan, mert egy jól működő kapcsolatba nem tudott volna belépni?
Hat en ezt kozel sem neveznem akkor szerelemnek, amit pl. a 22-es valaszado ir. Az igazi szeretethez/szerelemhez nem csak a rozsaszin, pozitiv dolgok tartoznak.
Nem tisztem megitelni a kapcsolatukat, sem a hazassagat a ferfinak, mindenesetre tolem ez nagyon tavol all. Egyik no helyzetebe sem kerulnek soha, legyen a ferfi akarmilyen szuper pasirol szo.
Nos, aki azt hiszi, hogy a szerető élete fenékig tejföl, hadd világosítsam föl; nem az.
Amikor válófélben voltam, újra egy nagyobb dúlást végeztem a szebbik nem körében, s mivel nem akartam mindjárt egy tartós kapcsolatot, minden csajnak azt mondtam, hogy nős vagyok, holott akkor már külön éltem a feleségemtől. Akikre végül kivetettem a hálómat, azok közt kétféle nőt találtam; akinek volt már dolga nős férfival, és akinek nem. Utóbbiak közül mindegyiket le tudtam venni a lábáról, míg az első csoportból egyetlen egyet sem. Kerek perec megmondták, ne haragudjak, de ők ebbe még egyszer a büdös életben nem mennek bele. Se egy közös séta, közös vacsora, se egy mozi, egy vasárnap, hogy a karácsonyokról, születésnapokról ne is beszéljünk. Arról sem, hogy ők is gondoskodni szeretnének az imádott férfiról. Kimosni a szaros gatyáját, lesni, hogy ízlik-e a vacsora, stb. Ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy hú, most aztán egyöntetűen tartsunk egy perces néma gyászt a szeretők tiszteletére, hanem azt, hogy korántsem irigylésre méltó a helyzetük.
S hogy ártatlanok-e? Mint mindenki, ők is a boldogságot keresik. S talán nem a legtisztességesebb eszközökkel teszik ezt, de z vesse rájuk az első követ, aki nem fél, hogy pofán csapom. :-))
Miquel, ebben a kérdésben a megcsalt felet tetted le:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcsa..
Egyet ertek. Egy jol mukodo kapcsolatba a harmadik félnek esélye nincs. Harmadiknak nem az egyéjszakás szexet nevezem, hanem akivel beszélgetünk, gyütt gondolkodunk és szerelmesek leszünk (vagy azt hisszük azok vagyunk).
Saját tapasztalatom, hogy amíg küzdöttem a kapcsolatomért, addig akármilyen rosszul is éreztem magam és akárki is próbálkozott, addig nem történt semmi. Amikor elengedtem a kapcsolatom, de még nem mondtam ki, hogy vége, akkor egyből jött egy harmadik, aki harmadik lett. Nekem ez segített a korábbi kapcsolatomból teljesen kilépni.
Nemrégen egy barátom (férfi) mondta mások előtt, hogy ahol egy harmadik soha ne érezze rosszul magát, mert a kapcsooat nem miatta megy tönkre, nem az ő hibájából, hanem az már előtte tönkrement és ott a másik fèl hozott már döntést.
Egy exem pedig azt valotta (mikozben folyamatosan voltak szeretoi es mindig a feleségénél maradt), hogy a szeretőség nem ok, hanem következmény.
Ennek ellenére biztos van olyan, hogy a szerető abban nem ártatlan, hogyha a hazas fél keri had probalja meg ujra a hazastarssal, hogy akkor nagyon nyomul. De előtte ilyen esetekben biztis, hogy őt nagyon behülyítették és érzelmi függésbe került. Tehát alaposabban belemászva itt is az jönne ki, hogy a megcsaló az aki a saját rossz kapcsolata és bizonytalansága, gerinctelensege, gyavasaga miatt nem mer kilépni, aztán attól is megijed, hogy valakit belerángatott ebbe és az komolyan gondolja és akkor ő most mégis inkább dolgozna a kapcsolatèrt stb.
A szeretőknek a legszemetebb dolog jut a világon a nagy igérgetès, mézesmadzag...elfogadják az ajándékot, mert azt hiszik utána jon majd a fonyeremeny a szerelmuk is...aztan a statisztikak szerint 98%-ban a nagy semmi jön és elmentek evek az eletukbol, amikor is normalis parkapcsolat kialakitasaert faradozhattak volna es mar elorebb lennenek.
Miquelnek ott igaza van, hogy altalaban a szeretok, ha egyszer mar voltak hazassal, akkor ritkan mennek bele egy ujabb ilyenbe vagy csak bosszubol :-).
Hazankban a felesegeknek/ferjeknek elojogaik vannak. A ferjnek pl. a szereto"tartás" (mar a szo is sokat elarul a megitelesrol), a felesegnek, meg joga van sot kotelessege megbocsajtani, szemet hunyni efolott. Amig ez nem valtozik pl. a siro megcsalt felesegnek azt mondjak ugyan bocsass meg mert a hazatok a gyerketek stb., es a ferjnek meg azt, hogy no Jozsikam elofordult ez mar Pistaval is, majd megbocsat kis zsembeskedes utan az asszony. Na addig ez igy fog maradni. Sokan alkoholizmusba menekulnek es sokan idorol-idore tartanak egy Terit vagy jarnak a mindenki Katajahoz.
Es elvannak...
szomru hogy igy van elozo
de nem kell mindenkinek ezt a szennyes erkolcsi nezetet tartania
manapsag el lehet valni es tiszta lappal ujrakezdeni barkivel
Miquel-el egyet értek sok mindenben.
A szeretőnek nem irigylésre méltó a helyzete. És igen, ő is szeretne gondoskodni az imádott férfiről. A közös, nyilvános megjelenéseket leszámítva viszont sok minden neki is jut. Hétvégén mindig együtt ebédelünk, munkából sokszor ide siet, nem az asszonyhoz. Este mielőtt hazamegy, sokat beszélünk telefonon. Szülinapján én köszöntöm előbb, együtt ünnepelünk.
Valaki írta, hogy én várok rá, amíg az asszonnyal van...igen, így van, viszont az asszony sokkal kevesebbet van még így is vele.
Valóban, senki nem erről álmodik lánykorában, de van, hogy ezt adja az élet. Nem fogom eldobni, csak mert sokan elítélik. Nem szexkapcsolat a miénk, nem csak arról szól. Kitartunk egymás mellett, lassan két éve. De az igaz, hogy mi lesz a vége, nem tudom.
22-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!