Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleség a szerető felett áll rangban? Vagy mégsem?
Véleményem szerint a szerető áll feljebb mert mivel ahogy a nevében is benne van őt szeretik.
És a szeretet feljebb való mint az hogy papírom van róla hogy a másik az enyém miközben már nem szeretem.
Ettől még én sem tartom helyesnek és inkább váljanak el hogy teljes értékű kapcsolatban legyen a szeretővel és a feleség is újat kezdhessen
Azon házasság, amely mellett szeretőt tartanak egy fabatkát sem ér....érdekből, anyagi megfontolásból fenntartják a látszatot, de érzelmekről itt már nem lehet beszélni. Mindkét fél tudja a "kötelességét" és aszerint cselekszik, de ha lehetősége lenne kiszállna a kapcsolatból.
Szeretőhöz akkor megy az ember, ha vágyik a vele eltöltött órákra, de attól még hogy valaki jó szerető még nem jelenti azt, hogy feleségnek is alkalmas lenne!!!
37F
Szerintem nem lehet rangsor állítani ebben a kérdésben , minden eset egyedi...
Általában a szertő az izgalmas édesebb,a házastárs pedig a biztonság a megszokott!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!