Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A feleség a szerető felett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleség a szerető felett áll rangban? Vagy mégsem?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy esetleg a szerető szemében a feleség a "nagyobb" merthogy ugye mégiscsak ő a feleség és hozzá megy haza stb. De viszont a feleség meg a szeretőt tartja "nagyobbnak" mert hozzá jár feltöltődni, kefélni. Hogy is van ez?

2015. júl. 23. 09:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%
A szereto egy gerinctelen ember, ezert nem hogy feljebb allna valahol is hanem a gerinctelen csuszomaszokkal van egy szinten.
2015. júl. 23. 09:36
 2/15 anonim ***** válasza:
40%
Normális ember nem tart szeretőt.
2015. júl. 23. 09:45
 3/15 omba ***** válasza:
76%
Ez milyen helyzetben lehet kérdés?
2015. júl. 23. 09:58
 4/15 anonim ***** válasza:
50%

Véleményem szerint a szerető áll feljebb mert mivel ahogy a nevében is benne van őt szeretik.

És a szeretet feljebb való mint az hogy papírom van róla hogy a másik az enyém miközben már nem szeretem.

Ettől még én sem tartom helyesnek és inkább váljanak el hogy teljes értékű kapcsolatban legyen a szeretővel és a feleség is újat kezdhessen

2015. júl. 23. 10:00
 5/15 anonim ***** válasza:
Egyik sem nagyobb, mert mindkettő át van verve.
2015. júl. 23. 10:03
 6/15 anonim ***** válasza:
60%
A szeretőt tartó esetében mindig a család (feleség) az első, a szerető csak a második. Ha nem így lenne, akkor rég elvált volna, és a szeretővel élne együtt.
2015. júl. 23. 10:08
 7/15 anonim ***** válasza:
66%

Azon házasság, amely mellett szeretőt tartanak egy fabatkát sem ér....érdekből, anyagi megfontolásból fenntartják a látszatot, de érzelmekről itt már nem lehet beszélni. Mindkét fél tudja a "kötelességét" és aszerint cselekszik, de ha lehetősége lenne kiszállna a kapcsolatból.

Szeretőhöz akkor megy az ember, ha vágyik a vele eltöltött órákra, de attól még hogy valaki jó szerető még nem jelenti azt, hogy feleségnek is alkalmas lenne!!!

37F

2015. júl. 23. 10:10
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nem lehet rangsor állítani ebben a kérdésben , minden eset egyedi...

Általában a szertő az izgalmas édesebb,a házastárs pedig a biztonság a megszokott!!

2015. júl. 23. 11:21
 9/15 anonim ***** válasza:
19%
Egy biztos mindenki életében egy igazi szerelem van , a többi csak ányéka mindnek!!
2015. júl. 23. 11:22
 10/15 anonim ***** válasza:
"Mindenki életében csak egy szerelem van, a többi csak árnyéka mindnek". Hát akkor én kivétel vagyok Eddig 3 nagy szerelem v az életemben. Az első még tiniként, a második külföldre ment. Akkor azt hittem belehalok. Szerencsére az élet nem ilyen szigoru, 3 év után most ujra érzem ezt az érzést. A kérdésre válaszolva: Igen a feleség felette áll a szeretőnek. Utóbbi csak pótol valamit. Legtöbbször a megcsaló fél több szexre vágyik ezért megy máshová, de ettől még a házastársát szereti. A másik szinte tárgyként funkcionál. Persze minden eset más.
2015. júl. 23. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!