Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért baj, ha valaki szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha valaki szeret szerető lenni? Miért engem támadnak és nem a hűtlen férjeket?

Figyelt kérdés

Hétvégén "lebuktam" a szeretőmmel,egy fürdőben.

Mármint én a szerető vagyok,ő nekem az egyik pasim,vagy mi.

Kiáltva lettem maga a Sátánnak,hogy hogy merek ilyen életvitelt folytatni,és hogy bizony-bizony ebből is vagyok ennyire gazdag stb,meg hogy ki leszek tagadva a családi örökségből,mert nem vagyok méltó a vezetéknevünkre.

Na-szóval.24 vagyok,fiatal és jól nézek ki,pont a következő félévben diplomázok (BME-mérnök).És kezdem itt a MSC-t,máshol pedig egy másik BSC-t..Idáig szemük fénye,büszkesége voltam,mert jól tanulok,jól keresek -valóban sokat diákmunkázok-és pár nyelvvizsgám is van már.

Kit érdekel kivel járok és milyen kapcsolatban vagyok vele?Kit érdekel pénzel e vagy nem?Kit érdekel,hogy nem akarunk házasodni,nekünk így pont jó,egymás közt tiszta lapokkal vagyunk,mindenki szabad,azt mégis mindent megkapunk egymástól,ami kell...

Nem én vagyok hűtlen,én nem csalok meg senkit,sőt senkinek nem hazudok.

Felhasználom a pénzem a sulira,nem kell diákhitelt felvenni,külön élhetek,mindent megveszek lassan,amit csak akarok,elutazok ide-oda,eljárunk amoda,azt jól vagyok.

Esküszöm nem értem az elítélést ebben.

Nem támadást kérek,mert lepereg,de komolyan érdekel idegenek véleménye.

2015. júl. 31. 13:19
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
68%
Mert szétdúlod mások házasságát. Persze ebben a másik fél is ludas. Én se lennék büszke rá, ha a lányom szeretőként tengetné az életét. Tulajdonképpen egy szajha vagy. Ez miért lenne díszkíséretes???
2015. júl. 31. 13:24
 2/32 anonim ***** válasza:
75%

Bárhogy is szépítesz, a lényeg, hogy valójában pénzt kapsz szexuális szolgáltatásért (érzelmekről nem igazán írtál, szóval nem szerelem miatt vagy vele).

Lényegtelen h nős vagy egyedülálló férfivel, a lényeg hogy pénzért eladod a tested. Ennyi.

Nekem se tetszene ha a lányom ezt csinálná függetlenül attól, hogy kivel.

2015. júl. 31. 13:24
 3/32 A kérdező kommentje:

Én aztán nem,ami halálra van ítélve,az arra van,tökmindegy velem csal vagy mással.

Nem dicséretet kértem,ezért is nem szoktam elmondani senkinek,de miért én vagyok a gonosz?!

2015. júl. 31. 13:25
 4/32 anonim ***** válasza:
89%

Elmondom még egyszer érthetőbben:

Nem az a baj,h kivel vagy, hanem hogy pénzt kérsz érte!

Ez nem szerető, hanem örömlány kategória.

2015. júl. 31. 13:27
 5/32 anonim ***** válasza:
75%

"Bárhogy is szépítesz, a lényeg, hogy valójában pénzt kapsz szexuális szolgáltatásért"

Jaja. Egy büdös ... vagy. De gondold azt hogy irigyek rád, vagy hogy ők a nem normálisak...

2015. júl. 31. 13:28
 6/32 anonim ***** válasza:
0%

A szeretők mindig gonosznak vannak kikiáltva, a férj felesége szemében. Féltékenységből, irigységből stb.

Én is átgondolnám az örökség jövőjét, ha ilyen lányom lenne. Könnyelmű vagy a pasikban, könnyelmű vagy másban is. Egy pasi kicsalna tőled mindent, s oda az örökség. Bár nem is kell kicsalni, egyszerűen elkótyavetyéled.

2015. júl. 31. 13:30
 7/32 A kérdező kommentje:

Privátot nem írok,engem egy parkban szedtek fel,simán odajött kérdezni,hogy tudok -e egy jó éttermet,a kollégáival menne-én ajánlottam egyet és amíg ők odaértek,addig dumáltunk..és ennyi.

Nem kérek pénzt,de kapok ajándékokat,pénzt,ékszereket,bármit .Nincs tarifám :D

2015. júl. 31. 13:31
 8/32 anonim ***** válasza:
80%

A női nem szégyene vagy, dióhéjban.

N32

2015. júl. 31. 13:35
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

De van tarifád: ékszerek és drága ajándékok. Vagy te is szoktál neki venni, ez kölcsönös mint egy normál párkapcsolatban?

A kérdés h folytatnád-e a kapcsolatot, ha a fickó tönkremenne anyagilag és még egy vajas kenyérre se tudna meghívni?

2015. júl. 31. 13:39
 10/32 anonim ***** válasza:
kamu :O
2015. júl. 31. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!