Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért baj, ha valaki szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha valaki szeret szerető lenni? Miért engem támadnak és nem a hűtlen férjeket?

Figyelt kérdés

Hétvégén "lebuktam" a szeretőmmel,egy fürdőben.

Mármint én a szerető vagyok,ő nekem az egyik pasim,vagy mi.

Kiáltva lettem maga a Sátánnak,hogy hogy merek ilyen életvitelt folytatni,és hogy bizony-bizony ebből is vagyok ennyire gazdag stb,meg hogy ki leszek tagadva a családi örökségből,mert nem vagyok méltó a vezetéknevünkre.

Na-szóval.24 vagyok,fiatal és jól nézek ki,pont a következő félévben diplomázok (BME-mérnök).És kezdem itt a MSC-t,máshol pedig egy másik BSC-t..Idáig szemük fénye,büszkesége voltam,mert jól tanulok,jól keresek -valóban sokat diákmunkázok-és pár nyelvvizsgám is van már.

Kit érdekel kivel járok és milyen kapcsolatban vagyok vele?Kit érdekel pénzel e vagy nem?Kit érdekel,hogy nem akarunk házasodni,nekünk így pont jó,egymás közt tiszta lapokkal vagyunk,mindenki szabad,azt mégis mindent megkapunk egymástól,ami kell...

Nem én vagyok hűtlen,én nem csalok meg senkit,sőt senkinek nem hazudok.

Felhasználom a pénzem a sulira,nem kell diákhitelt felvenni,külön élhetek,mindent megveszek lassan,amit csak akarok,elutazok ide-oda,eljárunk amoda,azt jól vagyok.

Esküszöm nem értem az elítélést ebben.

Nem támadást kérek,mert lepereg,de komolyan érdekel idegenek véleménye.

2015. júl. 31. 13:19
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Dehogy vagyok könnyelmű,legtöbb pénzemből csináltunk egy hatalmas felújítást anyuméknál (anyu,apu,nagyi laknak együtt) majdnem 2millióba került,éjjel-nappal,amikor csak megbízás van tervezek vagy fordítok,tényleg sokat keresek magamtól is,folyamatosan megyek nyelvtanárokhoz,csinálok jogsikat,járok tanfolyamokra.A saját lakásom is full felszerelt,mindig mindent szó nélkül megveszem nekik is ha valami kell (mosógép,laptop,telefon,varrógép..stb).

Szóval sem fukar nem vagyok sem könnyelmű.

Apum kocsiját is elcserélem a sajátommal,mert az enyém akkor zsír új és nagy volt,neki kisebb és sok éves,gondoltam legyen a családnak jó..szóval baromira nem fer az örökségből kidobás,szerintem :(

2015. júl. 31. 13:42
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
A kutyát nem érdekli, kivel vagy úgy általában. Ha pénzt és ajándékokat elfogadsz szexkapcsolatban, akkor viszont a k*va jelző illik rád, ha megelégszel nős pasikkal, és nem zavar, hogy milyen alja alakok, akkor az igényességből és normál értékrendből is hiányod van. Ha még eszed is van mindemellett, az még rosszabb, mert gátlástalan vagy, nem pedig csak naiv áldozat. A házasságnak tök mindegy, nem te teszed tönkre, hanem a pasi. Ettől függetlenül te még ugyanolyan nulla emberi értékkel bírsz, csak nem ugyanazon okok miatt. El tudom képzelni, mekkorát csalódott a családod.
2015. júl. 31. 13:43
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként teljesen mindegy, te mennyire odaadó vagy a családod felé, ha nekik ilyen áron nem kell tőled semmi. Nekem sem kell mocskos pénz, bármilyen szívesen is adják. Nagyobb érték a becsület. Azt nem fogod megvenni vagy összeakrobatikázni magadnak az ágyban.
2015. júl. 31. 13:46
 14/32 anonim ***** válasza:
46%

Nincs olyan szülő aki rosszat akar a gyerekének, majd egyszer megérted ha érett leszel az anyaságra és lesz annyi felelőségtudatod hogy válalj gyereket!

A pasik jól járnak veled mert még tarifád sincs! Szerintem ennek nem sok értelme van, a legősibb szakmát vállalni ugy hogy vagy vesznek valamit vagy nem , eléggé buta jellemre vall...ebből is meg lehet élni nem kell a helyet elvenni az iskolapadból a normális gondolkodású fiataloktól, és nem sértésnek szántam hanem gondolkodj el egy picit magadon!

2015. júl. 31. 13:47
 15/32 anonim ***** válasza:
63%
Kit érdekel a pénzed, meg a diplomáid. Emberileg nem sokat érsz. Melyik pasinak kellenél te komoly kapcsolatra ennek tudatában?
2015. júl. 31. 13:47
 16/32 A kérdező kommentje:

Akinek kell hely az iskolapadban,tanuljon és túrjon ki engem.Na hoppá-ehhez tanulni kell..

Egyel maradnék,mert rohadt jó az ágyban,mellesleg igen,szoktam meglepetéseket szervezni/venni,mert mindegyikkel nagyon jó baráti kapcsolatom is van..mindamellett,hogy nekik van másik kapcsolatuk.

Majd,ha nekem kell komoly kapcsolat,majd akkor fog érdekelni,kinek kellek én.

2015. júl. 31. 13:49
 17/32 anonim ***** válasza:
15%
A kérdező férfi,bocsánat fiú :D és egy kicsikét nőgyűlölő.
2015. júl. 31. 13:56
 18/32 anonim ***** válasza:
53%

nem látjátok,hogy csak idegesíteni akar titeket ez a hülye...

kamu az egész,az írásán is látszik,plusz te bme-mérnök, na ne :)

de HA igaz is lenne,akkor meg minek írod ide ki ezt a kérdést? azt mondod neked ez így jó,szereted csinálni stb.

akkor nem mindegy neked ki mit gondol? -.-"

2015. júl. 31. 13:59
 19/32 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Igazából az értékrendeddel van probléma, tipikus mintapéldája vagy a mai érzéketlen, felszínes "nőnek". Azt nem mondom, hogy te vagy a gonosz, bár nem világos ki kiáltott ki annak, nyilván a családod veled elégedetlen, te vagy a lányuk, a "palidhoz" semmi közük, téged fognak ekézni, nem őt. Én elhiszem, most 24 évesen tök jól elvagy így, úgy érzed tiéd a világ, stb. Később azért ez a mentalitás megbosszulhatja magát. A te életed, úgy éled ahogy akarod, de én a szüleidet is megértem azért, én sem örülnék ha az egyelőre nem létező lányom így fogná fel az életet.

28F

2015. júl. 31. 14:19
 20/32 anonim ***** válasza:
25%

Minek jársz iskolába? Te valaha fogsz dolgozni bérért és fizetésért, na ne hülyéskedj már... Majd várod a 10-ét! Pont te aki eladja a lelkét testét pénzért! Na ettől félek én hogy majd az én diplomás gyönyörű gyermekem ilyen rohadt ri@ancba szeret majd bele!!

Diplomás prostiba!

Váltsd ki a váll. Igazolványt és adózz szépen tejelj az államnak ha már kitanít diplomásnak!😂😂 Sok kuncsaftot kívánok neked! Szép napot!

2015. júl. 31. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!