Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha valaki szeret szerető lenni? Miért engem támadnak és nem a hűtlen férjeket?
Hétvégén "lebuktam" a szeretőmmel,egy fürdőben.
Mármint én a szerető vagyok,ő nekem az egyik pasim,vagy mi.
Kiáltva lettem maga a Sátánnak,hogy hogy merek ilyen életvitelt folytatni,és hogy bizony-bizony ebből is vagyok ennyire gazdag stb,meg hogy ki leszek tagadva a családi örökségből,mert nem vagyok méltó a vezetéknevünkre.
Na-szóval.24 vagyok,fiatal és jól nézek ki,pont a következő félévben diplomázok (BME-mérnök).És kezdem itt a MSC-t,máshol pedig egy másik BSC-t..Idáig szemük fénye,büszkesége voltam,mert jól tanulok,jól keresek -valóban sokat diákmunkázok-és pár nyelvvizsgám is van már.
Kit érdekel kivel járok és milyen kapcsolatban vagyok vele?Kit érdekel pénzel e vagy nem?Kit érdekel,hogy nem akarunk házasodni,nekünk így pont jó,egymás közt tiszta lapokkal vagyunk,mindenki szabad,azt mégis mindent megkapunk egymástól,ami kell...
Nem én vagyok hűtlen,én nem csalok meg senkit,sőt senkinek nem hazudok.
Felhasználom a pénzem a sulira,nem kell diákhitelt felvenni,külön élhetek,mindent megveszek lassan,amit csak akarok,elutazok ide-oda,eljárunk amoda,azt jól vagyok.
Esküszöm nem értem az elítélést ebben.
Nem támadást kérek,mert lepereg,de komolyan érdekel idegenek véleménye.
Én pont olyannak látom a kérdezőt, amilyennek leírta magát. Tanulni és dolgozni képes és akaró, de az életet is élvező és ebből (is) anyagilag jól megélő nőnek, aki szeret és tud is a családjának is segíteni. Más kérdés, ha nem szívesen fogadják. Egyszerűen, tömören leírja, hogy neki ez így jó, van, amiből megél és van amiből JÓL él. Fiatal, ezt választotta, megteheti és meg is teszi. Gyakorlatilag – függetlenül attól, hogy itt minden kommentező csak savazza – azt teszi és úgy, amit és ahogy akarja. Nem álszenteskedik, vállalja. Nálam ez mindenképpen értékelendő.
Hogy ki “tesz tönkre családokat”: pusztán nézőpont kérdése. A megcsalt hölgyek/feleségek szemében biztosan a kérdező. De mivel kettőn áll a vásár, nem lehet csak ráhúzni a felelősséget, ott vannak a férjek, barátok, akik a kérdezővel töltik az időt.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a sok rib..cot kiáltó, erkölcsösséget emlegető kommentelő közül vajon hányan álszentek? Hányan csalták meg a párjukat vagy hánynak a párja/férje/vőlegénye/menyasszonya/akárkije jár máshoz, mert a kapcsolatában valami döglődik? Lehet, hogy meglepődnénk.
Személy szerint nem ítélem el, azt csinál, amit jónak lát, úgy él, ahogy akarja, a kérdező teste, a kérdező élete. Ez ennyi és nem több.
És de igen, van gyerekem - mielőtt jönnének a szidalomcunamik, hogy másként látnám, ha a saját gyerekem csinálná ezt – és elárulom, hogy ha az én lányom élne ilyen életet, megköszönném neki az őszinteségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!