Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha valaki szeret szerető lenni? Miért engem támadnak és nem a hűtlen férjeket?
Hétvégén "lebuktam" a szeretőmmel,egy fürdőben.
Mármint én a szerető vagyok,ő nekem az egyik pasim,vagy mi.
Kiáltva lettem maga a Sátánnak,hogy hogy merek ilyen életvitelt folytatni,és hogy bizony-bizony ebből is vagyok ennyire gazdag stb,meg hogy ki leszek tagadva a családi örökségből,mert nem vagyok méltó a vezetéknevünkre.
Na-szóval.24 vagyok,fiatal és jól nézek ki,pont a következő félévben diplomázok (BME-mérnök).És kezdem itt a MSC-t,máshol pedig egy másik BSC-t..Idáig szemük fénye,büszkesége voltam,mert jól tanulok,jól keresek -valóban sokat diákmunkázok-és pár nyelvvizsgám is van már.
Kit érdekel kivel járok és milyen kapcsolatban vagyok vele?Kit érdekel pénzel e vagy nem?Kit érdekel,hogy nem akarunk házasodni,nekünk így pont jó,egymás közt tiszta lapokkal vagyunk,mindenki szabad,azt mégis mindent megkapunk egymástól,ami kell...
Nem én vagyok hűtlen,én nem csalok meg senkit,sőt senkinek nem hazudok.
Felhasználom a pénzem a sulira,nem kell diákhitelt felvenni,külön élhetek,mindent megveszek lassan,amit csak akarok,elutazok ide-oda,eljárunk amoda,azt jól vagyok.
Esküszöm nem értem az elítélést ebben.
Nem támadást kérek,mert lepereg,de komolyan érdekel idegenek véleménye.
Na párkapcsolati trollok, most ugassatok hogy nem a pénzre & külsőségekre mennek a nők. Ez már hanyadik is? Nem is tudom...
Nosza rajta, zengjétek az internacionálétokat itt is, ne csak a "szűznyomilúzerpasis" kérdéseknél...
Akkor meg a Kérdezőre haragudj hogy ilyen, ne pedig rám. Ha betegvagy, és az orvos rájön, mi bajod, akkor is őrá fogsz haragudni?
Azt meg sehol nem mondom, hogy minden nő ilyen lenne, csakhogy a nagy része. Ezt pedig naponta tapasztalom is, akár itt, akár másutt. Az esélyeim meg már hova csökkenjenek nulláról?
Törpike, az, hogy ne általánosíts, elhatározás kérdése, és az is általánosítás, hogy szerinted a többség ilyen vagy olyan. Nem ismersz minden embert, szóval felszínesen gondolkodsz, amíg ilyen kijelentéseket teszel. Te is szánalmas vagy és a kérdzőfélék is az életmódjuk miatt.
Ennyi volt az off...
Kérdező, tudod, mi a baj? (tegyük fel, hogy a kérdésed valós)
1. szégyent hozol a női nemre, az ilyenek miatt megítélnek másokat is ismeretlenül
2. megcsaló férj is hibás, persze, mert a tisztességtelenebb utat választja a válás helyett, társkeresős időmben én is kaptam ajánlatokat, nem mentem bele egybe se
3. egy rakás kockázata van, terhes maradhatsz (bármikor történhet baki), összeszedhetsz és továbbadhatsz fertőzéseket (nem csak nemi úton terjedőket, most ne gyere itt a gumival, más is van), ha asszonypajtás rájön, és van olyan helyzetben, megkeserítheti az életedet, kell ez neked?
Szégyellném, ha ilyen gyerekem lenne, és elkezdenék azon gondolkodni, hogy mi a f**zt rontottam el a nevelésében.
19 évesen mentem egyetemre,4 éves a BSC,egy félévet passzívon voltam és egy fő tárgyat meg 2szer is elbuktam :)
Nem azt mondtam,hogy okos vagyok,csak hogy maximálisan teperek az észért és képzésért.
Annak ellenére,hogy kapok pénzt pasiktól is,szívesen dolgozom is.
De ennek semmi köze a kérdéshez,csak azért mondtam,hogy nem csak ebből élek meg.DE ebből élek jól.
Igen a család engem lát rossznak,mert én "teszek tönkre családokat"..hát pedig nem.
Nem volt idősebb szeretőm,mint 37 éves.Fiatalok közt válogatok magamnak,ha keresek éppen.
Az,hogy nekem így jó,nem látom,miért én vagyok a rossz és nem az,aki megcsal valakit.Én soha nem tenném,ha normális kapcsolatom lenne.
Nem értem az elítélést irányomba.
Helyesírásért meg bocs,igyekeztem javítani rajta,de nem megy.Sokat is olvasok,de az sem segít sokszor.
(Mellesleg a BME-n rengetegen írnak botrányosan,de nincs nálunk helyesírásért jegy :) )
A kérdésedre válaszolva: azért baj mert sok ember értékrendjébe nem fér bele az ilyesmi. Nem baj ha neked ez nem világos, úgy élsz ahogy akarsz, de vedd tudomásul hogy sok embernek ezt nem veszi be a gyomra és számodra ellenségesen reagál.
Én nem ítéllek el, mert nem tudhatom hogy a jövő mit hoz-lehet hogy egyben saját magam felett törnék pálcát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!