Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szerető minden esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerető minden esetben ártatlan, mert egy jól működő kapcsolatba nem tudott volna belépni?

Figyelt kérdés
Egyetértesz vagy nem? Miért?

#szerető #megcsalás #ártatlan bárányka
2015. aug. 9. 10:36
1 2 3 4 5
 21/42 Draher ***** válasza:
Szerintem is inkább a megcsaló hibája,ha megjelenik a harmadik,ő pedig hagyja,sőt,belékapaszkodik. A kapcsolatért dolgozni kell. Ha megunta,kilépni belőle,de a megcsalás nem fogja megoldani a problémát..
2015. aug. 9. 20:53
 22/42 anonim ***** válasza:
42%

2-es...apádra mászhatott volna akárki , ha ő nem akarja megcsalni anyádat, nem tette volna. Megtehette volna, hogy nemet mond. Tudod, csak azt lehet vinni, aki hagyja, hogy vigyék!

8-as...ha egy pasinak eszébe sem jutna más nőre nézni, és megtanulnának nemet mondani, akkor hiába lennének olyan nők, akik szóbaállnak nős pasival.

Gondolom, egy pasinak sem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy márpedig meg kell csalni az asszonyt!

És végül itt az én esetem. Két éve van egy nős szerelmem, nem másztam rá, eszemben sem volt, olyan pillanatban találkoztunk, amikor minden más lefoglalt a pasikon kívül. De egyszercsak betoppant az életembe, és szerelem lett szinte első látásra. Bár próbáltunk szakítani, de egyikünk részéről sem megy. Véleményem az, hogy ahol minden rendben van, ott a megcsalás fel sem merül. Hogy mi lesz a vége, nem tudom, elhagyni egymást nem tudjuk, már hozzátartozunk egymás életéhez. Az elején sem egyéjszakásnak indult, sőt, azon már rég túlnőtt ez az egész.

És mielőtt jönnek a vélemények, hogy persze, a friss, fiatal pipi, meg hasonlók, mind egy korosztály vagyunk, 40-en felül.

2015. aug. 9. 21:50
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek azzal házasodnak aki éppen kéznél van,és már nincs hová várni és válogatni mert már ő a nagyonsokadik, de egyik se volt jó igazán, és szorít a biológiai óra..

Utána szerencséjükre vagy szerencsétlenségükre belebotolhatnak az igaziba.Az élet már csak ilyen vicces.

2015. aug. 9. 22:29
 24/42 anonim ***** válasza:

22 nem tudsz paracsolni magadnak ?

A szerelem soha nem gyozhet le ha eretelmes ember vagy.

Nincs onuralmad hajtod AZ onzo sajat erdekedet.

Ha tudtad hogy nos.....hibas vagy ocsmany dologba mentel bele

Talan egyszer teged is atvagnak egy masik novel AZ elet ilyen vicces

Ennyire tartod magad Santa vak suket nyomorek vagy hogy szabad pasit nem talasz ?

En leneznem magam ha csak ilyet tudnek osszeszedni.

2015. aug. 10. 00:19
 25/42 anonim ***** válasza:
22-es ezt szepen eloadtad, a mezes -mazas szoveggel, de ettol fuggetlenul meg undorito vagy(vagytok). Ha annyira nagy lenne a szerelem mar reg nem lenne nos, mert mindent eldobna , hogy veled lehessen.
2015. aug. 10. 00:59
 26/42 anonim ***** válasza:

Miért én kellene parancsoljak magamnak? Nem is értem. Nem nekem van házastársam, én szabad ember vagyok. Ha ő nincs tekintettel a feleségére, én miért lennék? Nekem ő csak egy idegen nő. És igen, lehet önző vagyok. De egy életem van, szeretem azt az embert:)

Továbbra is tartom, ha egy pasi nem akar, nem lép félre.

22-es voltam

2015. aug. 10. 04:07
 27/42 anonim ***** válasza:

Es egy csodaszep reggel TE leszel az AZ idegen no

Egy elettel atvagva megalazva hazugsagban.

De soha ne feled a randitok utan felesege agyaba bujik lehet szexelnel is ebedet eszi mosnak ra kozossen mennek a csaladhoz.

Kozben te varod o otthon felesegevel tolti az idejet.....

Te tudod en nem ernem be mas maradek idejevel.

2015. aug. 10. 09:11
 28/42 anonim ***** válasza:
16%
A szeretőnek csak a jó jut, törődés ,ajándékok, odafigyelés,örökké randizás. A szenvedés, a viták, az elhidegült kapcsolatban nyüglődés meg a feleségnek. Kinek is jobb?
2015. aug. 10. 09:16
 29/42 anonim ***** válasza:
8%

Csal haaudik kettos jatekot jatszik a ferfi

legyen ott az orok gondoloat felesegevel megteszi massal is megfogja ez a copingja mindig igy fog tenni ha laposodik a kapcsolat barkivel is van

Kinek is jobb...

2015. aug. 10. 10:54
 30/42 anonim ***** válasza:
A feleségnek van vesztenivalója,lehet ott a közös vagyon ,eltartja a férj ,ott a gyerek stb, a szeretőnek meg nincs igazán nagy tétje a dolognak. Ha dobják, jön a másik..
2015. aug. 10. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!