Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak? Legyek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Legyek még gusztustalanabb és megírjam neki?

Figyelt kérdés

Már 1 éve szakítottunk, de ugyanúgy szeretjük egymást. Nem értünk össze, "rosszkor találkoztunk" úgymond. Neki már barátnője van egy ideje, akit szeret, de nem szerelemmel és én vagyok az élete szerelme stb. Ki akartunk azóta is sokszor békülni de ő gyáva hozzá, utál a családja, a barátai, kollégák a barátnőjével. A helyzet az, hogy tegnap csókolóztunk, és elmondtuk egymásnak mennyire szeretjük egymást és nem tudunk mást így szeretni. A lényeg nem azon van, hogy kibékülünk-e vagy sem, mert ugye felmelegített káposzta... Hanem azon, hogy bűntudatom van a lánnyal szemben. Ő nem tehet semmiről, csak a gyávasága miatt,mert ő nem tud egyedül lenni és szeretethiánya van pont kapóra jött szegény lány. Én is ugyanolyan hibás vagyok a tegnapiban mert nem tudtam neki ellenállni, de megbántam és nem fair a lánnyal szemben, hogy ez történt és hogy még mindig engem szeret. Kérdésem az lenne, hogy írjak-e a lánynak a történtekről?

(Lehet r..ncozni, mert megérdemlem, de kérlek adjatok erre a kérdésre választ)

2015. júl. 12. 17:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

Korábban ki szakított kivel?

Én vele.

------------------------------

"Előtte én ezt irtam:

Érdekelne, hogy ki vetett véget a kapcsolatnak. (tippre a csaj, csak amikor nem jött össze a jobb parti adodott a régi gyerek)"

Ugyanis ha nem ez lenne a helyzet, nem elég, hogy nem smároltál volna vele, de ha netán részegen(haha) elcsábulsz, sem gondolkodsz azon, hogy tönkrecseszd az exed kapcsolatát (mert ugye az nem kérdés, hogy ez a terved)

Szócval ha dobtad a csávót, mert azt képzelted, neked lehet jobb is ennél az ökörnél, és nem ugy lett, akkor kérlek száljál már le a csókáróól. Keressél mást, akinek hisztizhetsz minden hülyeségen (mert a haverjaival kiment piálni, ugye nyilván, ő zsarolt téged érzelmileg, ilyen ez, szerelmes a srác beléd, tépkedet a szivét apro fságok miatt, amitől meg akar dögleni, de ő a hibás, sőt most is ő a hibás, amikor UGYANAZT csinálnád vele) Nem vagy valami jellemes ember.

2015. júl. 12. 18:18
 22/29 A kérdező kommentje:
Ne haragudj öcsém de te full idióta vagy.
2015. júl. 12. 18:28
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Miért is? Te akarsz kibszni az exeddel, akit ráadásul te dobtál ki, majd te smároltál vele a minap. :)

Nekem 8, mit csinálsz, csak remélhetem, hogy sosem kerül a közelembe hozzád hasonló jellemes ember.

2015. júl. 12. 18:40
 24/29 anonim ***** válasza:
Ha az exed téged szeret és nem a barátnőjét, igazából még jót is tennétek a lánnyal, ha megtudná, hogy nem első számú a párkapcsolatában, hanem csak egy pótlék. Legalább kapna esélyt olyan társat találni, akinek ő az első.
2015. júl. 12. 18:42
 25/29 anonim ***** válasza:
Részben hasonlit a helyzeted az enyémre.Exemmel több, mint egy éve mentünk szét. Én szakitottam, de a gusztustalanságai miatt (megcsalt,hazudott stb) Könyörgött térden állva, gyűrűvel utána, persze sokat szenvedtem, de végül ignoráltam és sikerült újrakezdenem az életem, buliztam, pasiztam. 6 év kuka, én is tini voltam és jó nagy hülye, de csak megjött az eszem :D Én már nem szeretem és hamar sikerült is kiszeretnem belőle, de ő még folyton felhozza a dolgokat. Ő azóta azzal a lánnyal van, akivel megcsalt. Konkrétan folyton leirja, ha beszélünk, hogy mai napig velem álmodik, szokott rám gondolni, hiányol konkrét dolgokat. Nem is tagadja, hogy a lány csak egy pótlék. Maga irta nemrég, hogy szerinte ő már sosem fog úgy szeretni senkit, mint engem és nagyon elcseszett mindent..szerinte a postani csaj nem való mellé, tudja, hogy átveri őt is, de nem akar egyedül sem lenni. Megmondom őszintén én is sajnálom a lányt. Ő tényleg szerelmes, viszont az exem egyáltalán nem az belé, nekem irogat ilyen szánalmas szöveget. Én is gondoltam anno rá, hogy mindent bemásolok a csajnak, de akkor még volt bennem düh. Ma már semmi nincs, csak szánalom és sajnálat, hogy a csaj igy át van verve. És biztos vagyok benne, hogy csak idő kérdése és koppanni fog. Mondjuk kicsit meg is érdemli, hisz a csaj tudta, hogy vagyok az exemnek mégis ő is belement a disznóságba, szóval valamilyen szinten a sors dolgozik erősen...mindig visszaadja az élet a sok szrt, amit okozunk. Szerintem. Nyilván a te eseted más, hisz én már nem szeretem, van új párom, de én nem irnék a csajnak. Viszont szerintem te igen is boritani akarod a bilit, már csak azért is megmutatni a csajnak, hogy te vagy a numero 1, ő meg csak kis pótlék. Tudom milyen jó érzés lenne, de én nem tenném. Rá fog jönni. Az ilyesmit nem lehet soká húzni. Ha meg annyira szeretitek egymást miért nem békültök ki tisztességesen és beszélitek mega gondokat és kezditek újra? A csajjal szakitson a pasi emberségesen, ti meg újra együtt lehettek. Viszont ha a pasi ezt nem akarja, akkor ő sem szeret igazán, csak játszadozik. Ha én exemnek azt mondanám, hogy holnap találkozzunk és beetetem, hogy újra akarom kezdeni biztos vagyok benne, hogy otthagyná a csajt. De nem vagyok ilyen gci azért :D
2015. júl. 12. 22:35
 26/29 anonim ***** válasza:
Tokeletes peldai vagytok annak, mennyit er szamotokra az, ha egy pasi szerelmet vall /szanalmas, stb, bezzeg korrabban meg amig nem mindta, csorgott a nyalatok, meg filozgattatok azon, h szeret e v sem, na EZ a szanalmas/
2015. júl. 12. 23:13
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
En nagyon megvernelek. Tores, arcplasztika, stb. ( No vagyok. )
2015. júl. 13. 05:03
 28/29 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd kérlek kedves utolsó? Hozzászólásod nem igazán tartalmaz érdemi dolgot.
2015. júl. 14. 19:51
 29/29 anonim ***** válasza:

Ez nem a te problémád, ne is vedd át és ne is próbáld megoldani.

Jó eséllyel úgy is elmebetegnek fog tartani és nem hiszi el, hanem úgy lesz vele, hogy csak be akarsz nekik kavarni, mert nem tudsz túl lépni a múlton és még sajnálni is fogja a hapsiját, hogy egy ilyen bolond nő akaszkodik rá.

2015. júl. 15. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!