Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Legyek még gusztustalanabb és megírjam neki?
Már 1 éve szakítottunk, de ugyanúgy szeretjük egymást. Nem értünk össze, "rosszkor találkoztunk" úgymond. Neki már barátnője van egy ideje, akit szeret, de nem szerelemmel és én vagyok az élete szerelme stb. Ki akartunk azóta is sokszor békülni de ő gyáva hozzá, utál a családja, a barátai, kollégák a barátnőjével. A helyzet az, hogy tegnap csókolóztunk, és elmondtuk egymásnak mennyire szeretjük egymást és nem tudunk mást így szeretni. A lényeg nem azon van, hogy kibékülünk-e vagy sem, mert ugye felmelegített káposzta... Hanem azon, hogy bűntudatom van a lánnyal szemben. Ő nem tehet semmiről, csak a gyávasága miatt,mert ő nem tud egyedül lenni és szeretethiánya van pont kapóra jött szegény lány. Én is ugyanolyan hibás vagyok a tegnapiban mert nem tudtam neki ellenállni, de megbántam és nem fair a lánnyal szemben, hogy ez történt és hogy még mindig engem szeret. Kérdésem az lenne, hogy írjak-e a lánynak a történtekről?
(Lehet r..ncozni, mert megérdemlem, de kérlek adjatok erre a kérdésre választ)
Korábban ki szakított kivel?
Én vele.
------------------------------
"Előtte én ezt irtam:
Érdekelne, hogy ki vetett véget a kapcsolatnak. (tippre a csaj, csak amikor nem jött össze a jobb parti adodott a régi gyerek)"
Ugyanis ha nem ez lenne a helyzet, nem elég, hogy nem smároltál volna vele, de ha netán részegen(haha) elcsábulsz, sem gondolkodsz azon, hogy tönkrecseszd az exed kapcsolatát (mert ugye az nem kérdés, hogy ez a terved)
Szócval ha dobtad a csávót, mert azt képzelted, neked lehet jobb is ennél az ökörnél, és nem ugy lett, akkor kérlek száljál már le a csókáróól. Keressél mást, akinek hisztizhetsz minden hülyeségen (mert a haverjaival kiment piálni, ugye nyilván, ő zsarolt téged érzelmileg, ilyen ez, szerelmes a srác beléd, tépkedet a szivét apro fságok miatt, amitől meg akar dögleni, de ő a hibás, sőt most is ő a hibás, amikor UGYANAZT csinálnád vele) Nem vagy valami jellemes ember.
Miért is? Te akarsz kibszni az exeddel, akit ráadásul te dobtál ki, majd te smároltál vele a minap. :)
Nekem 8, mit csinálsz, csak remélhetem, hogy sosem kerül a közelembe hozzád hasonló jellemes ember.
Ez nem a te problémád, ne is vedd át és ne is próbáld megoldani.
Jó eséllyel úgy is elmebetegnek fog tartani és nem hiszi el, hanem úgy lesz vele, hogy csak be akarsz nekik kavarni, mert nem tudsz túl lépni a múlton és még sajnálni is fogja a hapsiját, hogy egy ilyen bolond nő akaszkodik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!