Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak? Legyek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Legyek még gusztustalanabb és megírjam neki?

Figyelt kérdés

Már 1 éve szakítottunk, de ugyanúgy szeretjük egymást. Nem értünk össze, "rosszkor találkoztunk" úgymond. Neki már barátnője van egy ideje, akit szeret, de nem szerelemmel és én vagyok az élete szerelme stb. Ki akartunk azóta is sokszor békülni de ő gyáva hozzá, utál a családja, a barátai, kollégák a barátnőjével. A helyzet az, hogy tegnap csókolóztunk, és elmondtuk egymásnak mennyire szeretjük egymást és nem tudunk mást így szeretni. A lényeg nem azon van, hogy kibékülünk-e vagy sem, mert ugye felmelegített káposzta... Hanem azon, hogy bűntudatom van a lánnyal szemben. Ő nem tehet semmiről, csak a gyávasága miatt,mert ő nem tud egyedül lenni és szeretethiánya van pont kapóra jött szegény lány. Én is ugyanolyan hibás vagyok a tegnapiban mert nem tudtam neki ellenállni, de megbántam és nem fair a lánnyal szemben, hogy ez történt és hogy még mindig engem szeret. Kérdésem az lenne, hogy írjak-e a lánynak a történtekről?

(Lehet r..ncozni, mert megérdemlem, de kérlek adjatok erre a kérdésre választ)

2015. júl. 12. 17:10
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem tagadtam egy pillanatig sem hogy az enyém is érdekel leirtam azt is. De az övé is
2015. júl. 12. 17:30
 12/29 anonim ***** válasza:
22%

"Ha továbbra is szereted, és jót akarsz neki, akkor nem találkozol vele."

Hehe. Éljen a kiforditott logika.

Remélem az világos, hogy a csaj azt akarja, hogy ha már nem az övé a gyerek, a másiké se legyen, "büntudatbol" simán kbszna a sráccal, hogy egy smárolást megir a jelenlegi csajának.

Felmelegiteni meg azért nem akara, (értsd ezalatt, korrektul nem akar eljárni) mert ő is éppolyan gyáva, mint a hapsija.

Érdekelne, hogy ki vetett véget a kapcsolatnak. (tippre a csaj, csak amikor nem jött össze a jobb parti adodott a régi gyerek)

2015. júl. 12. 17:31
 13/29 A kérdező kommentje:
És úgy gondolom mindenki vállalja a tetteiért a felelősséget. Én is vállalom. Vállalja ő is és ne játsszon másnak az érzéseivel.
2015. júl. 12. 17:32
 14/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nagyon rossz indulatú vagy. Nem hiszem el, hogy leírom őszintén a történetet, mert mi okom lenne névtelenül ismeretleneknek hazudni erre jössz a kifordított logikáddal. Köszönöm a segítséged. Belegondolok a helyzetébe és ha én lennék az övébe akkor bármennyire is fájna azt szeretném ha kiderülne, mert megalázónak érezném, hogy pótlék vagyok valakinek, aki gyáva lépni. Azért írtam, hogy nem feltétlen akarok vele kibékülni, hogy nehogy úgy értsétek hogy 100% önös érdek vezérel és azért szeretnék kitálalni hátha visszajön hozzám. Nem! Azt akarom, hogy ne tegye tönkre a saját életét sem azzal, hogy olyannal van akibe nem szerelmes. A szüleim is így jöttek és látom magam előtt mi az eredménye. De nem magyarázkodok, köszönöm aki normálisan válaszolt.
2015. júl. 12. 17:35
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el ezt a hülye elméletet a felmelegített káposztáról, ha szeretitek egymást, hülyék vagytok, ha nem vagytok együtt. Egész életetekben bánni fogjátok, ha hagyjátok elúszni a lehet, hogy egyetlen lehetőségeteket a boldogságra.
2015. júl. 12. 17:38
 16/29 anonim ***** válasza:
A srác mostani nője valójában ló helyett a szamár, és baromi megalázó úgy együtt lenni valakivel, hogy nem te vagy a mindene, csak te is jó vagy. Munkahely sok van, igazi csak egy.
2015. júl. 12. 17:41
 17/29 anonim ***** válasza:
Korábban ki szakított kivel?
2015. júl. 12. 17:44
 18/29 A kérdező kommentje:
Én vele. Nem lehetett vele semmit megbeszélni, mindig az volt a megoldás, hogy megöli magát és nem bírtam az érzelmi zsarolást. De ugyanúgy én is hibás voltam, mert általában azon veszekedtünk, hogy ő elmegy a barátaival kéthetente kocsmázni. 18 éves kis tini h.lye p.csa voltam, de már sokat változtunk mindketten. Ezért nem tudom mitévő legyek. Úgy érzem elcseszi mindhármónk életét.
2015. júl. 12. 17:46
 19/29 anonim ***** válasza:
Ezt mondtad neki is? Ő mit mond rá?
2015. júl. 12. 18:10
 20/29 A kérdező kommentje:
Igen, megbeszéltük, hogy mindketten hülyék voltunk és nagyon sokat szenvedtünk a másik miatt, pedig egyébként mindenben passzoltunk. Azt mondta, hogy nem akar tönkretenni és hogy ő kevés nekem, jobbat érdemlek és hogy most élem életem legszebb éveit, bulizhatok szabadon.
2015. júl. 12. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!