Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Legyek még gusztustalanabb és megírjam neki?
Már 1 éve szakítottunk, de ugyanúgy szeretjük egymást. Nem értünk össze, "rosszkor találkoztunk" úgymond. Neki már barátnője van egy ideje, akit szeret, de nem szerelemmel és én vagyok az élete szerelme stb. Ki akartunk azóta is sokszor békülni de ő gyáva hozzá, utál a családja, a barátai, kollégák a barátnőjével. A helyzet az, hogy tegnap csókolóztunk, és elmondtuk egymásnak mennyire szeretjük egymást és nem tudunk mást így szeretni. A lényeg nem azon van, hogy kibékülünk-e vagy sem, mert ugye felmelegített káposzta... Hanem azon, hogy bűntudatom van a lánnyal szemben. Ő nem tehet semmiről, csak a gyávasága miatt,mert ő nem tud egyedül lenni és szeretethiánya van pont kapóra jött szegény lány. Én is ugyanolyan hibás vagyok a tegnapiban mert nem tudtam neki ellenállni, de megbántam és nem fair a lánnyal szemben, hogy ez történt és hogy még mindig engem szeret. Kérdésem az lenne, hogy írjak-e a lánynak a történtekről?
(Lehet r..ncozni, mert megérdemlem, de kérlek adjatok erre a kérdésre választ)
Vagy magadban tartod és reméled, hogy nem derül ki és megy tönkre emiatt a kapcsolatuk, vagy bocsánatot kérsz a lánytól és reméled, nem tépi le a fejed. Én megírnám azt a bocsánatkérést a végrendeletemmel együtt. De most őszintén, megéri tartani a kapcsolatot valakivel, akitől el _kell_ szakadnod, de így nem tudsz?
23/F
NE!
A megcsalásnál csak az megalázóbb, ha a mástól és nem a párjától tudja meg az ember.
Mondjon mindenki amit akar, én elmondanám a lánynak.
Mint ahogy elfogom mondani a párom feleségének is, hogy szeretjük egymást a férjével lassan két éve. Ha ő gyáva, legyen, én nem vagyok az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!