Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak? Legyek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Legyek még gusztustalanabb és megírjam neki?

Figyelt kérdés

Már 1 éve szakítottunk, de ugyanúgy szeretjük egymást. Nem értünk össze, "rosszkor találkoztunk" úgymond. Neki már barátnője van egy ideje, akit szeret, de nem szerelemmel és én vagyok az élete szerelme stb. Ki akartunk azóta is sokszor békülni de ő gyáva hozzá, utál a családja, a barátai, kollégák a barátnőjével. A helyzet az, hogy tegnap csókolóztunk, és elmondtuk egymásnak mennyire szeretjük egymást és nem tudunk mást így szeretni. A lényeg nem azon van, hogy kibékülünk-e vagy sem, mert ugye felmelegített káposzta... Hanem azon, hogy bűntudatom van a lánnyal szemben. Ő nem tehet semmiről, csak a gyávasága miatt,mert ő nem tud egyedül lenni és szeretethiánya van pont kapóra jött szegény lány. Én is ugyanolyan hibás vagyok a tegnapiban mert nem tudtam neki ellenállni, de megbántam és nem fair a lánnyal szemben, hogy ez történt és hogy még mindig engem szeret. Kérdésem az lenne, hogy írjak-e a lánynak a történtekről?

(Lehet r..ncozni, mert megérdemlem, de kérlek adjatok erre a kérdésre választ)

2015. júl. 12. 17:10
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Remélem elég érthetően leírtam. A sztorihoz még hozzátartozik, hogy ő biztosan nem fog neki semmit mondani, mert egy nagyon szeretethiányos ember és szüksége van arra, hogy valaki mindig mellette legyen.
2015. júl. 12. 17:12
 2/29 anonim ***** válasza:

Vagy magadban tartod és reméled, hogy nem derül ki és megy tönkre emiatt a kapcsolatuk, vagy bocsánatot kérsz a lánytól és reméled, nem tépi le a fejed. Én megírnám azt a bocsánatkérést a végrendeletemmel együtt. De most őszintén, megéri tartani a kapcsolatot valakivel, akitől el _kell_ szakadnod, de így nem tudsz?

23/F

2015. júl. 12. 17:14
 3/29 anonim ***** válasza:
Na és hasonlítasz a barátnőjére?
2015. júl. 12. 17:14
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

NE!

A megcsalásnál csak az megalázóbb, ha a mástól és nem a párjától tudja meg az ember.

2015. júl. 12. 17:15
 5/29 A kérdező kommentje:
Értem mire akarsz kilyukadni. Nem félek a lánytól én csak nem érzem azt fair-nek hogy nem szerelmes belé, összekavar velem és teszi neki ugyanúgy a szépet és közben rabolja az idejét, mert mindenki megérdemli, hogy olyannal legyen aki valóban szereti és nem csak egy pótlék számára.
2015. júl. 12. 17:16
 6/29 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a sráccal beszéld meg a dolgot, ne te írd meg a lánynak. Neki kell tisztáznia, mert ő felelős elsősorban a saját viselkedéséért. Csak még rosszabbul esik neki. Ha viszont szeretitek egymást, nem értem, miért nem jöttök össze. Így csak mások sérülnek miattatok (mint most a lány).
2015. júl. 12. 17:17
 7/29 anonim ***** válasza:

Mondjon mindenki amit akar, én elmondanám a lánynak.

Mint ahogy elfogom mondani a párom feleségének is, hogy szeretjük egymást a férjével lassan két éve. Ha ő gyáva, legyen, én nem vagyok az!

2015. júl. 12. 17:20
 8/29 A kérdező kommentje:
Azért nem akar velem kibékülni mert annyira belém volt zúgva, hogyha összevesztünk azonnal öngyilkos akart lenni. Depressziós lett amikor szakítottunk, nehezen tette magát túl rajtam és annak ellenére, hogy még mindig szeret nem akar ugyanolyan állapotba kerülni, ami teljesen megértek. Ezenkívül új életet kezdett, új városban, új munkahellyel, új ismerősökkel. A lánynak azért sem fogja elmondani, hogy mi történt, mert a munkahelyével is játszik és akkor borul mindene. Nem akarok neki sem rosszat, de úgy érzem azzal, hogy ez titokban marad csak elcseszi a saját és a lány életét is, illetve az enyémet is őszintén szólva.
2015. júl. 12. 17:20
 9/29 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél erőt magadon. Ha továbbra is szereted, és jót akarsz neki, akkor nem találkozol vele. De a lánynak tényleg ne te mondd el.
2015. júl. 12. 17:22
 10/29 anonim ***** válasza:
Attól neked miért lesz jobb,ha bekavarsz nála ? Nem a csaj lelkivilága érdekel téged,hanem önmagad.
2015. júl. 12. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!