Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek megírjam neki?
Ma volt a második randim a csajjal. Ma is zavarban voltam egy kicsit, és néha talán hülyén is viselkedtem miatta .emiatt pedig most tisztára gáznak érzem a dolgot.
Szerintetek nem túl nyálas ha megírom neki hogy azért voltam olyan amilyen mert zavarban voltam?
Nem akarom hogy azt gondolja hogy valami más oka van .
én megmondom őszintén, hogy azok a srácok jönnek be, akik önmaguk és válalják, ha hülyék voltak :) nekem az jön be :)
multkor például annyira bámult engem a barátom, hogy neki szaladt az oszlopnak :D :D persze nem szoltam neki, h vigyázz, de jót nevettem :D megkaptam érte hogy az én hibám, mert nagyon szexin nézek ki xd mondom neki, hogy ha a másik szemeddel előre is néznél akk nem mentél volna neki az oszlopnak :D vicces volt xd az nem hogy estére borogatást kellett tenni a fejére, mert feldagadt, de azért nem haragudott, sőtt megmondta h ő hibája volt, mert nem tudja levenni róllam a szemét :)
Az a baj hogy sztem inkább úgy tűnhetett mintha nem érdekelne engem (a csak) persze ez nem igy van,csak amiatt látszódhatott így amit már emlitettem.
Mondjuk csók az volt a randi végén, nem tudom hogy az mennyire jelentheti azt hogy lesz következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!