Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit szóltok, ha az első aktusnál derül ki, hogy a pasi nem borotválja/nyírja/szőrteleníti az intim részeit?
Kiábrándító? Szóltok érte? Egyáltalán elvárás hogy borotválja? Ha szóvá teszitek akkor azt hogy?
Leginkább 20-32 közöttiek válaszát várom. Kort is írjatok. Köszi.
A nagy bozót nekem nem tetszik,még nem volt ilyen problémám szerencsére senkivel:)
Levágnàm neki rövidre,ha megengedi:D
Nem elvárás, sőt inkább szőrös legyen mint teljesen szőrtelen. De a szőrtelen sem ábrándítana ki csak megmondanám neki később, hogy inkább hagyja megnőni.
23
Nem elvárás, de én amellett vagyok, hogy azért ne legyen bozont. Nem kell nagyon rövidre vágni, 2-4 centis szőr még nem zavar.
Egyszer volt dolgom olyannal, aki nagyon szőrösen hagyta, elment a kedvem az egésztől, amikor hozzáértem. Nem tettem szóvá, egyszeri alkalom volt úgyis. Ha párkapcsolatban ilyennel kerülnék szembe, biztos megkérném, hogy vágja rövidebbre, hogy jobban hozzáférhessek .
4# van pasid?
ez tetszene egy farokszőrtelenítés a csajomtól..
általában előtte szoktunk ilyenekről beszélni, és ott kiderül, hogy részemről elvárás
azt vettem észre, hogy a fiatalabbak, 20-25 között nem adnak az ilyenre, nekik gyakran dzsungeles, a 35-40-esek szoktak erre figyelni
kérdésedre válaszolva ha meg meglátom, megmondom, hogy engem ez így taszít
24L
Én kifejezetten a természetes szőrzetet szeretem.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!