Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek megírjam neki ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megírjam neki ezt a levelet, vagy ne?

Figyelt kérdés

Szörnyű voltam ma délelőtt. Vitatkoztam, csapkodtam, hisztiztem, mert a férjem édesapja nagyon csúnyán viselkedett velem pár napja, és azóta is hétvégente zaklat minket, amitől ma már előre tiszta ideg voltam. A férjem, szegénykém, csak hallgatott, nem szólt semmit, és lenyugodtam, el is simult a dolog, beszaladt a városba a postára, de puszival,öleléssel váltunk el, szóval minden rendben. Ez a dolog viszont bánt, az, hogy így viselkedtem, ez nem vall rám, szóval arra gondoltam, hogy mire a munkából majd hazaér, írok neki egy levelet, hogy mennyire szeretem, és hogy sajnálom, hogy ilyen voltam, és hogy mi volt a bajom.

Azért nem személyesen gondoltam, mert úgysem hagyná, hogy végigmondjam, tudom, hogy szólna, hogy hagyjuk, nincs semmi baj, és talán ha egyedül olvassa, akkor nem zavarja semmi, hogy átgondolja a dolgokat.

Szerintetek jó lesz így?

2014. febr. 21. 12:46
 1/7 A kérdező kommentje:
*pár hete
2014. febr. 21. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó!Ártani nem árt, ha biztosítod a szeretetedről.
2014. febr. 21. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Főzz inkább egy jó vacsorát, vegyél egy üveg bort, és Beszélgessetek.

Sokkal emberibb, mint a levél. Együtt éltek, van lehetőség megbeszélni, tisztázni a dolgokat. Beszélgetés fontos egy kapcsolatban. A levél csak egyoldalú.

Ne írj, ha beszélhetsz is!

2014. febr. 21. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem személyesen jobb elmondani, majd utána magára hagyni, hogy végiggondolja...

meg kell tanulni szóban kommunikálni, a férjednek is, tehát hagynia másikat, hogy elmondja amit szeretne.

nekem a levélben kommunikálás nagyon nem házasságba való, de ha tényleg nagyon enm megy másként, akkor inkább, mint hogy semmit se mondj

2014. febr. 21. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem írnék ilyen levelet mond el neki amit akarsz, ha nem hagyja, hogy végigmond akkor az úgy sem lenne olyan fontos neki. Ha neki ezzel nincs baja felesleges lenne még ezzel a levéllel is terhelned, csak megijesztenéd.
2014. febr. 21. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, hiába érzem megbántva magam nem hagyom hogy végig mondja a sok esetben Bocsánatkèrö szöveget. Igy általában smsben leirja, igy van időm végig olvasni, és gondolkodni, akár belegondolni az ő helyzetèbe. Szerintem nem rossz ötlet, értékelhető hogy szánsz rá időt hogy megird.
2014. febr. 21. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Én írnék levelet, aztán utána úgyis megbeszélhetitek. :)
2014. febr. 21. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!