Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megírjam neki ezt a levelet, vagy ne?
Szörnyű voltam ma délelőtt. Vitatkoztam, csapkodtam, hisztiztem, mert a férjem édesapja nagyon csúnyán viselkedett velem pár napja, és azóta is hétvégente zaklat minket, amitől ma már előre tiszta ideg voltam. A férjem, szegénykém, csak hallgatott, nem szólt semmit, és lenyugodtam, el is simult a dolog, beszaladt a városba a postára, de puszival,öleléssel váltunk el, szóval minden rendben. Ez a dolog viszont bánt, az, hogy így viselkedtem, ez nem vall rám, szóval arra gondoltam, hogy mire a munkából majd hazaér, írok neki egy levelet, hogy mennyire szeretem, és hogy sajnálom, hogy ilyen voltam, és hogy mi volt a bajom.
Azért nem személyesen gondoltam, mert úgysem hagyná, hogy végigmondjam, tudom, hogy szólna, hogy hagyjuk, nincs semmi baj, és talán ha egyedül olvassa, akkor nem zavarja semmi, hogy átgondolja a dolgokat.
Szerintetek jó lesz így?
Főzz inkább egy jó vacsorát, vegyél egy üveg bort, és Beszélgessetek.
Sokkal emberibb, mint a levél. Együtt éltek, van lehetőség megbeszélni, tisztázni a dolgokat. Beszélgetés fontos egy kapcsolatban. A levél csak egyoldalú.
Ne írj, ha beszélhetsz is!
szerintem személyesen jobb elmondani, majd utána magára hagyni, hogy végiggondolja...
meg kell tanulni szóban kommunikálni, a férjednek is, tehát hagynia másikat, hogy elmondja amit szeretne.
nekem a levélben kommunikálás nagyon nem házasságba való, de ha tényleg nagyon enm megy másként, akkor inkább, mint hogy semmit se mondj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!