Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tudnátok segíteni levelet írni?

Tudnátok segíteni levelet írni?

Figyelt kérdés

A bátyám holnap lesz 20 éves. És szeretnék neki egy levelet írni ,de igazából nem tudom hogyan fogalmazzam meg. Szeretném megköszönni ,hogy az elmúlt 18 évben mindig mellettem volt, mindig kihúzott a bajból és kiállt mellettem bárkivel szemben. Pedig én sokszor csúnyán viselkedtem vele. Szeretném azt is valahogy beleírni ,hogy örülök neki ,hogy nem adta fel az álmait még akkor sem ha sokan azt mondták neki ,hogy nem fog sikerülni és mégis 20 évesen szinte majdnem az összes álma teljesült. Szóval ebben valaki tudna segíteni aki jó ilyen megható levelek írásában. Szeretném felolvasni hétvégén a család előtt is. És jó lenne ,ha lenne benne egy kis humor. Köszönöm

18/L

2013. aug. 29. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudja más helyetted megírni, mert mi nem érezzük azt a tesód iránt, amit te, ezért csak üres szavak lennének egy idegen embertől, amit te hétvégén felolvasnál neki... Sajnos mi nem tudjuk, hogy mik a tesód álmai, vagy mit vesz poénnak, milyen szitukban segített téged. Amit nekünk leírtál a kérdésben, ez egy tök jó vázlat, e köré fel tudod építeni azt, amit írni szeretnél neki. Őszintén, bátran írd le ami a szívedből jön. Ez sokkal személyesebb, mintha itt valamelyikőnk megírna előre valami klisét. Ne haragudj, ha nem ezt a választ vártad, de én így gondolom.
2013. aug. 29. 22:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos levél írásban nem vagyok jó ,ezért kérnék segítséget. Tudom ,hogy nyilván más nem érzi azt a tesóm iránt amit én ,de én meg sajnos nem tudom leírni. Én is próbálkozom ,de eddig nem sikerült. Írtam 4 levelet de valahogy egyik sem az igazi.
2013. aug. 29. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jó amit leírtál nekünk csak fogalmazd át, hogy neki szóljon (..mindig mellettem voltál.. stb)

Ez te vagy, ha ismer tudja hogy nem tudsz fogalmazni akkor meg mivan?:) Te írtad neki ez így van jól!

2013. aug. 29. 22:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak nem szeretnék lebőgni az egész család előtt ezzel.
2013. aug. 29. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem fogsz! Nem Petőfit neveltek eddig sem..
2013. aug. 30. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem elég lenne a bátyádnak odaadni egy borítékban a levelet. Mi nem tudjuk megírni, semmilyen infó nincsen rólatok és gondolom nem a fenti szöveget akarod, hogy szebben hangozzon, hanem valamilyen igényes levelet írni... Írd csak meg szépen, ráadásul hogyan néz ki az, hogy a tesódnak valahonnan kukázol egy köszönőlevelet.. olyan hálás vagy, hogy megírni sem bírtad, mással megírattad. Írd meg szépen te, na.
2013. aug. 30. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!