Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Levelet szeretnék írni egy...

Levelet szeretnék írni egy barátnőmnek, akit 2 hete hagyott el a barátja!?

Figyelt kérdés

5 évig voltak együtt, első igazi nagy szerelem volt az övék. 2 hete hagyta el a barátja/élettársa, egyik napról a másikra. Azzal indokolta, hogy nem szereti, és még aznap elköltözött. A lány 27 éves, első barátja volt, soha nem volt az a nagy pasizós, bulizós lány, inkább komoly. Azért szólt nekem ilyen "későn", mert kissé depressziós lett.

Sajnos nem tudok beszélni vele, mert 300km-re költöztem, és nem telefonban szeretném kicsit vígasztalni. 4 hét múlva talizunk személyesen , és addig nem akarok várni-Viszont ötletem sincs, mit lehetne ilyen esetben írni. Légyszi segítsetek valami vígasztalós, szép e-mailt írni!

2009. nov. 16. 16:29
 1/6 anonim válasza:
61%

Szia bnőm (nem toom a nevét)

nagyon sajnálom ami történt veled de nem szomorkodj

itt vagyok én és még sok ezer pasi a világon(meg ahol laksz)

majd kerítünk közösen egy pasit neked...!!

2009. nov. 16. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Mit akarsz a csajtól? Örülsz, hogy végre szabad és felcsillant a szemed? Ha kedves barát vigasztald meg, de ne akard őt párodnak. 5 évig volt kapcsolata, ami egyik napról a másikra ment tönkre, biztos akt érzi vele van valami baj és most ismét párt keres magának, hogy ne maradjon egyedül vagy hogy ő is még kívánatos nő. Elkapkodja és te fogsz pofára esni előbb vagy utóbb.

A másik gond a távolság. Hogy tudnátok találkozni? Hétvégente? A távkapcsolat keveseknél működik. Valódi mély szerelem nem is alakulhat ki a másik közelsége, együttélés nélkül. Semmikép se javaslom, hogy közeledj felé mint férfi. Persze a döntés a tiéd.

Coyote 25F

2009. nov. 18. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
12:07-es...honnan veszed,hogy a kérdező fiú?
2009. nov. 18. 13:05
 4/6 A kérdező kommentje:

12:07 Te idióta vadbarom!!!!!!!

Hol olvastad a levelemben, hogy bármit is akarnék tőle?! Szerintem egy szóval sem írtam ilyet, és még csak nem is céloztam rá! Ne képzelj olyat, ami nincs is, inkább értelmes választ írnál, ha már 25 éves vagy! Elvileg érett ember :S

Ui.: nő vagyok

2009. nov. 18. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ezt távolról. A szavak nem segítenek, sőt néha csak összezavarnak mindent, elrontják azt, ami gondolatban még olyan szép és egyszerű volt.

Én azt írnám, sajnálom, hogy nem lehetek máris, azonnal mellette, hogy fogjam a kezét, de gondolatban már most is ott vagyok, mellette és vele. Számíthat rám.

Ez a legfontosabb a barátságban. Számíthassunk a másikra. Nem kell, hogy egyet értsünk, azonosan gondolkodjunk stb. Csak ez kell.

2009. nov. 18. 16:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, köszönöm!
2009. nov. 18. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!