Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy megcsalás tényleg megjavítja az elunalmasodott kapcsolatot?
Utolso meg is erdemled viiszkessen
Ki a fenenek kell olyan pasi aki massal is osztja magat.
Nekem kizarolagas ferfi kell.
12-es szerencses vagy, hogy nem eltel egy uberrossz hazassagban es soha nem kovettel el egyetlen hibat sem, es soha nem akadtal ossze olyannal, aki totalisan kepes volt manipulalni teged is es barki mast is. Megjegyzem a nemi betegseg temahoz: a kedves ferj rakosgatta mindenfele mar elottem is evekig zokni nelkul. Azert az olyan feleseg is megerdemli, aki ebbol mit se vett eszre vagy aki ezt elturi. Mert hogy a megcsalas az nem arrol szol, hogy valaki epp feldobja a lapos kapcsolatat, hanem epp arrol, hohy a parjat hulyere veszi nem is kicsit, arrol meg csak halkan szabad beszelni, hogy es a harmadik felet is hulyere veszi - "hasznalja". Kivetelek neha vannak, de azoknak se konnyu ezeket a helyzeteket megoldania.
Nekem nem viszketett, annál komolyabb lett. Es igen felelotlenseg. De vallaltam.
A bunt mindig buntetes koveti.
Nem kell felnem mert foglalt pasival nem kezdek es soha nem bujok agyba valakivel csak ugy ezen kivul ovszer alap.
Nemen honapokig udvarolni kell ezalatt megtudom kivel van dolgom.
Tudod aki konnyen dol az olcso es ugy kezelik.
Nálunk az volt a helyzet, hogy az asszony hirtelen egész magas karrierhez jutott, feszült volt, majd lassan kibírhatatlan, velem is a gyerekekkel is - és bárhogy próbáltam kedvesen rábeszélni, ahogy a munka után otthon van, - nem ment neki.
Azért nem váltam, mert a gyerekeket féltettem volna tőle, féltek már így is.
Így lett a szerető, és ezért volt sokkal könnyebb otthon kibírni a csapkodást, az ingerültséget, az őrmester tempót, - nekem messze nem csak szexkapcsolat volt.
Aztán másfél-két év után csak sikerült helyrebillenni a feleségnek, lett még vagy 15 klassz év utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!