Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ítélendő el jobban: női vagy férfi "megcsalás"?
Egyformán elítélendő mindkettő.
Nem tudom, hogy vetődik fel egyáltalán a lehetőség, hogy az egyik jobban elítélendő, mint a másik.
Én is maradi vagyok. A nők mindig az érzelmi vonallal érvelnek, de akkor számukra egy megcsalás egyenlő a teljes érzelmi elhidegüléssel is.
Férfiak mondhatni csak mennek a farkuk után (a nők szerint).
Mindkettő egyformán gusztustalan dolog.
Senki nem érdemli meg, hogy megcsalják.
# 4 = bullshitvihar
Egyformán elítélendő.
Nekem volt egy barátnőm aki legalább 6 férfivel csalt meg és tudjátok nem a tény zavart, hanem, hogy ilyen gerinctelen világban kell élni, hogy hazudni kell róla.
Miatta egyszer már én is csaltam meg a mostani párom, legalábbis ő kicsit megváltoztatta a gondolkodás módomat.
De ha jobban szeretnék egymást az emberek és nem lennének lusták szeretni nem lenne ennyi megcsalás, meg több embernek lenne nyitottabb gondolkodása mondjuk párok 4-esben gabalyodásáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!