Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi történt a férfiakkal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a férfiakkal? Miért lettek ennyire öngyűlölő mazochisták?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki azt hinné, hogy a kérdés feltevője egy nő elárulom hogy egy 25 éves férfi vagyok. Azt tapasztalom, hogy a fiatal férfiak körében nagyon sok a szolgalelkű aki tűri, sok akár még élvezi is azt ha a nője bántja, megalázza vagy megcsalja. A GYK-n is szinte minden nap látok olyan kérdéseket, hogy férfiak cuckold kapcsolatot akarnak vagy olyat, amiben a barátnőjük megalázza vagy bántalmazza őket. Miért van ez? Azt hiszik, hogy ettől lovagiasabbak vagy mi? Miért gondolják hogy azért léteznek, hogy nők lábtörlői legyenek? Miért nem mernek kiállni a nőkkel szemben? Miért nem várják el, hogy a nőjük is tisztelje, szeresse őket, hűséges legyen hozzájuk? Miért süllyedt a férfiak egy része ilyen mélyre?

2015. márc. 30. 15:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Úgy tenném fel a kérdést: mi történt az emberekkel? Pontosabban a nyugati emberrel?
2015. márc. 30. 15:37
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
És a gykn lévő 3 srácon kívül, aki naponta felrakja a kérdést, hánnyal találkoztál?:D
2015. márc. 30. 15:38
 3/12 anonim ***** válasza:
1: Ennek semmiköze a nyugathoz, ilyen emberek mindig is voltak, csak az internetnek hála többet hallani róluk. Kérdező: Valakinek ez a fétise, ennyi.
2015. márc. 30. 15:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk mer minden lányra jut 7-8 fiu, így egy fiunak bármi jó, bár én inkább választom az örök szingliséget mint a rossz kapcsolatot, de ugylátszik a többség beéri bármivel.
 5/12 anonim ***** válasza:

Én szeretem magam!

Nálam nagyobb despota, eetleg Julien király!

De ha jobban belegondolog Mi nagyobb királyok vagyunk! :)

6/12 A kérdező kommentje:

@15:39-es

Honnan veszed, hogy egy lányra 7-8 fiú jut? A huszonéves korosztályban a férfiak száma csak egy talán két százalékkal több a nők számánál. Újszülötteknél a legnagyobb a férfitöbbség, ott 100 lányra 106 fiú jut és ez az arány fokozatosan csökken az életkor előrehaladtával.

2015. márc. 30. 15:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen, vannak ilyen férfiak, és ez nem jó dolog.

De szerintem a nőknél sokkal súlyosabb a helyzet, és sokkal több nő tűri, hogy egy férfi lábtörlője legyen.

Bizonyíték: A szürke 50 árnyalata sikere.

2015. márc. 30. 15:49
 8/12 A kérdező kommentje:

@Mr Dave

Saját környezetemben is találkoztam ilyenekkel. Egyik barátomat megcsalta a barátnője emiatt szakított, de egyből akadt pár ilyen "férfi" is aki leugatta, hogy milyen szemét meg sokkal elnézőbbnek kellett volna lennie, ők megbocsátották volna, sőt még szívesen dugatták volna más pasikkal is ha a nőt ez teszi boldoggá.

2015. márc. 30. 15:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló,

Az történt, hogy Hitler elvesztette a háborút.

----

Kedves kérdező, ez hatalmas téma, úgyhogy csak címszavakban:

Feminizmus, tolerancia, esélyegyenlőség, liberalizmus, manchesteri kapitalizmus, nemzetközi zsidóság, rasszkeveredés, média, parlamentarizmus, demokrácia, stb.

Egyébként ha elég nyitott vagy a témára, és nem valami beszűkült liberalista idiótä, akkor szívesen beszélgetek a témában komolyabban, de egyelőre úgy érzem nem ér annyit ez, hogy itt sokáig fejtegessem...

Egyébként ezzel kezdődött: https://www.youtube.com/watch?v=chA0SMFED_k

2015. márc. 30. 15:56
 10/12 anonim ***** válasza:

A nők nem tűrik, ők tényleg élvezik, ha a férfi megalázza őket. Akárhogy is nézem, én csak ezt látom a mai kapcsolatokban. Persze mellette sápítoznak akár ide, akár barátnőnek, hogy évek óta milyen szar a férje mellett, bántja, lelki terrorban tartja, mégse tesznek az égvilágon semmit. Úgy tűnik ez a vérükben van.

A huszonéves fiúknak pedig csak egy kivételesen kis százaléka sikeres a nőknél, egyre többen szűzek még huszonévesen is, egyszerűen azért, mert nem lehet a nők által felállított lécet megugrani.

2015. márc. 30. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!